Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahden ja Nastolan yhdistymishallitus 3.6.2015

Lahden kaupunki

Lahden ja Nastolan yhdistymishallitus 3.6.2015

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2015 klo 18:01
Julkaisija: Lahden kaupunki

Yhdistymishallitus asetti puheenjohtajatoimikunnan koordinoimaan poliittista päätöksentekoa uuden Lahden kaupungin valmistelussa. Toimikunnan tehtävänä on varmistaa tiedonkulkua yhdistymishallituksen ja yhteisvaltuuston ja sen valtuustoryhmien välillä ja mm. valmistella yhteisvaltuuston työskentelyä (päätöskokoukset seminaarit, tiedotustilaisuudet,) sekä poliittiseen johtamisen toimintatapoja.

Toimikuntaan puheenjohtajana toimii yhdistymishallituksen puheenjohtaja Juha Rostedt ja jäseninä yhteisvaltuuston monijäsenisten valtuustoryhmien puheenjohtajat, yhteisvaltuuston puheenjohtajisto, yhdistymishallituksen varapuheenjohtajat sekä Lahden kaupunginjohtaja ja Nastolan kunnanjohtaja.

Sivistystoimialan toimialajohtajasta yksimielinen lausunto

Yhdistymishallitus päätti yksimielisenä lausuntonaan esittää talousjohtaja Tiina Granqvistia Sivistystoimialan toimialajohtajaksi. Valinnasta päättää Lahden kaupunginvaltuusto 15.6.2015.

Lahden ja Nastolan yhdistymishallitus päätti kaikki asiat esityslistan mukaisesti: http://www4.lahti.fi/ktwebbin/dbisa.dll/ktwebscr/epj_asil.htm?+elin=YHDHALL&pvm=3%2e6%2e2015%2015%3a30%3a00  

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs