Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahden ammattikorkeakoulu edistämään kaupungin strategian toteuttamista

Lahden kaupunki

Lahden ammattikorkeakoulu edistämään kaupungin strategian toteuttamista

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2016 klo 15:22
Julkaisija: Lahden kaupunki

Elinvoima ja työllisyysjaosto hyväksyi tänään Lahden ammattikorkeakoulu Oy:n ja kaupungin välisen kumppanuussopimuksen. Sopimuksen tavoitteena on kehittää ja vahvistaa osapuolten yhteistoimintaa kilpailukyvyn kasvattamiseksi, strategisia ja operatiivisia tavoitteita sekä henkilöstön ja opiskelijoiden osaamisen ja hyvinvoinnin edistämistä. Yhteistyötä kohdistetaan erityisesti Lahden kaupungin uuden strategian tavoitteiden edistämiseen. Painopisteinä ovat kiertotalouden kansallinen ja kansainvälinen edistäminen, muotoilun kansallisen keskittymän vahvistaminen sekä yrittäjyyden ja yritysyhteistyön kehittäminen.

LAMK Oy tukee myös kaupungin organisaation osaamisen ja palvelujen uudistamista sekä kaupunkiseudun kehittämistä. Kaupunki edistää osaltaan opiskelijoiden opinnäytetöiden, harjoitteluiden ja kehittämisprojektien toteuttamismahdollisuuksia.

Sopimus selkeyttää kaupungin omistajaohjausta ja LAMK Oy:n ja kaupungin välistä yhteistyötä. Lisäksi se tukee ammattikorkeakoulun tavoitteita Opetus- ja kulttuuriministeriön neuvotteluissa sopimuksesta vuodelle 2017-2020, kertoo yhteysjohtaja Elina Laavi.

Lisätietoja

yhteysjohtaja Elina Laavi, Lahden kaupunki, p. 040 708 2121

 

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs