Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kysy kaupungin puistojen ja metsien hoidosta Facebook-kyselytunnilla

Lahden kaupunki

Kysy kaupungin puistojen ja metsien hoidosta Facebook-kyselytunnilla

Tiedote.
Julkaistu: 30.04.2014 klo 08:33
Julkaisija: Lahden kaupunki

Millä perusteella valitaan kesäkukat kaupungin puistoihin? Miksi lasten leikkipuisto laitetaan remonttiin? Miksi lähimetsässä tehtiin hakkuita?

Näitä ja muita kaupungin puistoihin ja metsiin liittyviä asioita voi kysyä Lahden kaupungin Facebook-kyselytunnilla keskiviikkona 7.5.2014 kello 14.00-15.00. 

Kysymyksiin ovat vastaamassa kaupunginpuutarhuri Hannu Neuvonen ja vs. metsäpäällikkö Markus Niemelä tekniseltä ja ympäristötoimialalta.

Kyselytunti järjestetään osoitteessa facebook.com/lahdenkaupunki

Lahden kaupungilla on rakennettuja puistoja noin 320 hehtaaria ja leikkialueita 135 kappaletta. Hoidettavia veistoksia ja muistomerkkejä on noin 80.

Lahden kaupunki omistaa noin 4 000 hehtaaria metsää eri puolilla kaupunkia. Lisäksi kaupunki omistaa metsäalueita Hollolassa, Sysmässä ja Nastolassa. Kaupungin metsiä hoidetaan vuosittain noin 300 hehtaarin alueella.

 

Lisätietoja:

Senni Moksu
viestintäsuunnittelija
050 398 5250

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs