Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kuudesluokkalaiset Päihdeputkeen 8-salissa

Lahden kaupunki

Kuudesluokkalaiset Päihdeputkeen 8-salissa

Tiedote.
Julkaistu: 06.03.2015 klo 10:30
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahtelaisille kuudesluokkalaisille annetaan päihdekasvatusta toiminnallisessa Päihdeputki-teematapahtumassa Nuorisokeskuksen 8-salilla 17.–25. maaliskuuta. Tapahtumaan osallistuu tänä vuonna yhteensä 50 kuudetta luokkaa 19:stä eri koulusta.

Oppituntien aikana järjestettävä päihdekasvatustapahtuma koostuu erillisistä osioista, joiden teemoina ovat muun muassa raha- ja digipelaaminen, energiajuomat, tupakka, alkoholi ja huumeet.

Teematapahtumaan osallistuvien lasten huoltajilla on mahdollisuus tutustua menetelmään ja keskustella aiheesta tapahtuman toteuttajien kanssa 8-salissa 19. ja 25.3. kello 18 alkavissa vanhempainilloissa.

Päihdeputki-teema 8-salissa päättyy perjantai-iltana 27.3. järjestettävään Nuppi Selvänä -konserttiin, jossa nuorille esiintyvät Mikael Gabriel ja Aste.

Päihdeputken toteuttavat Lahden kaupungin nuorisopalvelut yhdessä Poliisin, Monon Side ry:n, Lahden suunterveydenhuollon, sosiaalialan osaamiskeskus Verson ja Lahden ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijoiden kanssa.

Oppilaiden kuljettamisesta koululta tapahtumaan vastaavat Koulutuskeskus Salpauksen auto- ja logistiikka-alan opiskelijat opettajineen.

Lisätietoja

Anna Sillanpää
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Psykososiaalisen tuen yksikkö Domino
p. 044 716 1579
anna.sillanpaa@lahti.fi

Hanna Suontama-Heinonen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Psykososiaalisen tuen yksikkö Domino
p. 044 416 2620
hanna.suontama-heinonen@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs