Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kutsu: Rakennusteollisuus RT:n syksyn suhdannekatsauksen julkistamistilaisuus 6.10.2015

Rakennusteollisuus RT

Kutsu: Rakennusteollisuus RT:n syksyn suhdannekatsauksen julkistamistilaisuus 6.10.2015

Kutsu.
Julkaistu: 29.09.2015 klo 13:32
Julkaisija: Rakennusteollisuus RT

Kutsu median edustajille

Rakennusteollisuus RT:n syksyn suhdannekatsauksen julkistamistilaisuus pidetään tiistaina 6.10.2015 kello 12.00, Unioninkatu 14.

Lähteekö rakentaminen todellakin nousuun ja onko siitä jopa talouden veturiksi? Uudisrakentaminen keskittyy Uudellemaalle – hiljeneekö muu Suomi? Miten pakolaistilanne voi muuttaa asuntomarkkinoita ja rakentamisen työvoimatilannetta? Kuinka valtion infrarahoituksen muutokset vaikuttavat lähivuosina infrarakentamiseen?

Tilaisuuden ohjelma ja puhujat

  • Avaus: RT:n hallituksen puheenjohtaja, YIT:n varatoimitusjohtaja Tero Kiviniemi
  • Rakentamisen suhdannenäkymät ja asuntotuotantokyselyn tulokset: pääekonomisti Sami Pakarinen
  • Talouskasvun edellytyksinä kasvukeskusten asuntorakentaminen ja joukkoliikenneinvestoinnit: toimitusjohtaja Tarmo Pipatti

Paikalla on myös RT:n hallituksen varapuheenjohtaja, Lemminkäisen liiketoimintasegmentin (infrarakentaminen) johtaja Harri Kailasalo.

Heille kaikille voi esittää kysymyksiä tai sopia erillisestä haastattelusta tilaisuuden päätteeksi.

Tilaisuudessa on tarjolla keittolounas, ja tilaisuus kestää tunnin verran. Paikkana on Rakentajatalo, Unioninkatu 14, 7. kerroksen neuvottelutila, Helsinki. Hissillä pääsee suoraan 7. kerrokseen ilman, että tarvitsee ilmoittautua alakerran virtuaaliaulan kautta.

Käytännönjärjestelyiden vuoksi pyydämme ilmoittautumaan ennalta viimeistään 2.10. merja.vuoripuro@rakennusteollisuus.fi.


Tervetuloa!

Rakennusteollisuus RT ry


Lisätietoja: 
Merja Vuoripuro, puh. 040 587 2642
johtaja, viestintä, yhteiskuntasuhteet ja suhdanteet

Rakennusteollisuus RT ry on rakennusalan yritysten elinkeinopoliittisten ja työmarkkina-asioiden edunvalvoja. RT-liittoyhteisöön kuuluu kaikkiaan viisi toimialaa: Talonrakennusteollisuus, Rakennustuoteteollisuus, Infra, Pinta ja LVI-tekninen urakointi.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs