Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kutsu mediatilaisuuteen 4.11.: Aikuiskoulutuksen valttina verkko-opetus ja opintotarjonta

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Kutsu mediatilaisuuteen 4.11.: Aikuiskoulutuksen valttina verkko-opetus ja opintotarjonta

Kutsu.
Julkaistu: 29.10.2015 klo 10:33
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) liiketalouden aikuisopintoihin Huittisiin haki tänä syksynä ennätysmäärä, yli 300 ensisijaista hakijaa. SAMKissa kehitetty verkko-opiskelumalli (HILL) tarjoaa mahdollisuuden opiskella tradenomitutkinnon joustavasti työn ohessa. Moni saa näin toivotun tilaisuuden päivittää ammattitaitoaan.

SAMKissa suunnitellaan jatkuvasti opintotarjontaa elinkeinoelämän kysynnän ja kehityksen mukaan. Huittisissa toteutettava koulutusmalli ja tarjottavat opinnot vastaavat asiakkaiden tarpeita. Opiskelija on aiemmin voinut suunnata opintonsa rahoitukseen, julkishallintoon tai yritysjuridiikkaan. Tammikuussa 2016 uutena opintokokonaisuutena alkaa esimiestyön ja organisaation kehittäminen. Koulutus antaa tieto-taitoa, joita nykymaailmassa arvostetaan työssä kuin työssä. Uudella kokonaisuudella halutaan myös vastata digitaalista liiketoimintaa koskevaan haasteeseen.

Polkuopinnot – avoin tie AMK-opintoihin

Opintojen suosion myötä SAMK on pohtinut vaihtoehtoja, miten tarjota yhä useammalle mahdollisuus kehittää itseään ja opiskella AMK-opintoja. Yksi vaihtoehto ovat polkuopinnot. Polkuopinnoissa asiakkailla on mahdollisuus osallistua opetukseen tutkinto-opiskelijoiden mukana, osallistumatta valintakokeeseen. Suoritettuaan tietyn määrän opintoja, he saavat oikeuden suorittaa tradenomi (AMK) tutkinnon loppuun asti.

Median edustajat ovat tervetulleita kuulemaan SAMKin Huittisten kampuksen kuulumisia ja tulevaisuuden suunnitelmia, aikuisopiskelija Riitta Rautasen terveisiä liiketalouden aikuiskoulutuksen opinnoista sekä tutustumaan HILL-verkkoluentojärjestelmään/-luokkaan.

keskiviikkona 4.11.2015, kello 10.00

SAMKin kampukselle Huittisiin

(Risto Rytin katu 70, Huittinen)

 

Lisätiedot: viestintä- ja markkinointisuunnittelija Jatta Lehtonen, jatta.lehtonen@samk.fi, p. 044 710 6327

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs