Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kutsu medialounaalle: Mikä on sähköisten kuntapalveluiden tulevaisuus?

Miktech Oy

Kutsu medialounaalle: Mikä on sähköisten kuntapalveluiden tulevaisuus?

Kutsu.
Julkaistu: 10.02.2014 klo 08:09
Julkaisija: Miktech Oy

Kuntalaisten vaatimukset kuntapalveluita kohtaan kasvavat, ja valmiudet sähköisten palveluiden käyttöön lisääntyvät. Alan johtavien asiantuntijoiden näkemyksiä Suomen digitaalisesta tulevaisuudesta ja mm. Etelä-Savon ratkaisuista kuullaan iltapäiväseminaarissa Mikkelissä 11.2. Tervetuloa seminaariin ja lounaalle tapaamaan puhujia!

Sähköiset kuntapalvelut -huippuseminaarissa kuullaan tiivis tietopaketti sähköisten kuntapalveluiden nykytilasta ja tulevaisuudesta. Esimerkkeinä esitellään mm. digitaalista Viroa, Oulun kaupungin kokemuksia sähköisistä kuntapalveluista sekä sähköisen rakennusluvan käyttöönottoa Mikkelin kaupungissa.

Seminaarissa kuullaan puhujia Sitrasta, Valtiovarainministeriöstä sekä Oulun ja Mikkelin kaupungilta: mukana on mm. telelääketieteen pioneeri Madis Tiik (Sitra). Medialounaalle osallistuvat Antti Kivelä (Sitra), Riku Jylhänkangas (VM), Jani Heikkinen (VM), Juha Ropponen (Mikkelin kaupunki), Heli Hänninen (Mikkelin kaupunki) ja Risto Mikkola (Mikkelin kaupunki).

Seminaarin ja lounastilaisuuden järjestävät Etelä-Savon Maakuntaliitto, Mikkelin kaupunki ja Miktech Oy. Toteutuksessa on mukana DM Ohjelmajohtaja -hanke ja Digitalmikkeli-klusteri.

Aika:                                  11.2.2014, lounas klo 11.15 ja seminaari klo 12-16

Paikka:                              Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli, Mikkeli

Ilmoittautumiset:               Mari Kivinen, Miktech Oy, mari.kivinen@miktech.fi, 0440-361626

 

Lisätiedot:

Mari Kivinen, ohjelmakoordinaattori, Miktech oy, 0440-361626, mari.kivinen@miktech.fi

Juha Ropponen, ohjelmajohtaja, Mikkelin kaupunki, juha.ropponen@mikkeli.fi, 050 345 4311

Sähköiset kuntapalvelut -iltapäiväseminaari

Miktech Oy on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden toiminnan kehittämiseen. Miktechillä on keskeinen rooli alueen kehittämistyössä, sillä Miktech koordinoi Mikkelin kaupungin kehittämisstrategian mukaisia kehityshankkeita teknologian saralla. www.miktech.fi

Miktech Oy:n koordinoima Digitalmikkeli-klusteri edistää tiedon hyödyntämistä ja digitaalisen liiketoiminnan kiihdyttämistä. Digitalmikkeli-klusterin koordinointia rahoittaa DM Ohjelmajohtaja -hanke. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto, alueen kunnat ja yritykset. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon ELY-keskus. www.digitalmikkeli.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs