Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kutsu medialle

Yllätetään yhteiskunta

Kutsu medialle

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2015 klo 06:49
Julkaisija: Yllätetään yhteiskunta

Työssä oppimisen uudet mallit ja muut Yllätetään yhteiskunta -ideat Grand JAM ideamonistamossa Espoon Kulttuurikeskuksessa 4.6.2015 klo 8.30-14.30

 

Ideamonistamossa esitellään täysin uusi työssä oppimisen malli, jota on kokeiltu viime elokuusta lähtien. Tämän koulutussopimuksen tulokset ovat olleet ainutlaatuisia. Lukuisat muutkin Yllätetään yhteiskunta -ideat, mm. Lupa puhua kauniisti lapselle, ovat hyvässä vauhdissa ja jo nyt leviämässä kymmeniin uusiin kaupunkeihin.

 

Ideamonistamossa tarjotaan mahdollisimman monelle osallistujalle jo käytännössä kokeiltuja ideoita mukaan hyödynnettäväksi omalla paikkakunnallaan tai omassa työssään –­ suomalaisen ihmisen hyödyksi ja Suomen fiiliksen kasvattamiseksi. Yllätetään yhteiskunta -ideoiden aiheina ovat nuorten hyvinvointi, nuorten työllisyyden parantaminen, työfiiliksen parantaminen, kestävä kehitys, ilmastonmuutos sekä Suomen vientikaupan kehittäminen.

 

Median osallistuminen ja lehdistötilaisuus

 

Toivomme mahdollisimman monen median edustajan tulevan paikalle todistamaan mitä saadaan aikaan, kun koolla on ihmisiä, jotka haluavat muuttaa ja tehdä asioita, ei vain ihmetellä. Järjestämme päivän päätteeksi klo 14.30 lehdistötilaisuuden, jossa on paikalla Yllätetään yhteiskunnan edustajia, kaupunginjohtajia ja muita kuntien edustajia, yritysjohtajia ja järjestöjen edustajia. Pyydämme sinua ystävällisesti ilmoittamaan osoitteeseen mailto:jari.raitanen@devoi.fi osallistutko tiettyihin osiin päivän ohjelmista, koko päivään tai pelkästään lehdistötilaisuuteen.

 

 

Päivän ohjelma:

 

08:30 Paremman fiiliksen agentiksi ilmoittautuminen ja aamukahvi

09:00 Grand JAM -ideamonistamon alkupamaus ja siivet päivälle

09:15 Suomi potkaistaan uuteen asentoon – ylöspäin! Ensimmäiset kokeillut ideat levitykseen, mukana mm.

 

Ensiesittelyssä Maailman rohkein kansa – syksyllä starttaavassa kansanliikkeessä mukana jo lukuisia kansainvälisten ja kansallisten yritysten ja yhteisöjen edustajia.

 

Heti töihin opiskellen tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden hankkia tutkinto työn ohessa.

 

Lupa puhua kauniisti lapselle – idea on kokeiltu useissa paikoissa, nyt se lähtee laajenemaan voimalla.

 

Hyvevointia elämään -idean tavoitteena on hyvinvoinnin edistäminen hyveiden kautta, sosiaalisten ongelmien ehkäiseminen ja oppilaiden motivointi.

 

Liikkeellä parempi fiilis -idea aktivoi koululaisia.

 

Arkikassi – esimerkki siitä, kuinka idean monistamisen myötä mukaan löytyy uusia toimijoita

 

11:30 Lounas ja ideoihin tutustumista. Ideoiden aiheina nuorten hyvinvointi, nuorten työllisyyden parantaminen, työfiiliksen parantaminen, kestävä kehitys, ilmastonmuutos sekä Suomen vientikaupan kehittäminen ja tietysti Hinku-hanke ja sen uudet kuviot.


12:30 Lisää onnistuneita kokeiluja monistukseen, mm.

 

Hinku-hankkeen uudet kuviot.

 

Hinkua kotiin, Hinku leviää ja kehittyy.

 

Suomen ylivoimaisesti tuloksellisin nuorten työllistämisidea: yhdessä kokeilukaupungeista nuorisotyöttömyys putosi kolme vuotta sitten puoleen ja on edelleen sillä tasolla!

 

Olen huipputyyppi auttaa löytämään oman intohimonsa ja voimaannuttaa heitä seuraamaan sitä.

 

Päivän tärkein ateria tuo koululaiset ja heidän kiireiset vanhempansa kouluun yhteisen, kiireettömän aamiaispöydän ääreen.

 

Kehu kaveria selän takana on jo saavuttanut suuren suosion mediassa ja työpaikoilla.

 

14:00 Yhteenveto ja vapaata keskustelua

 

14.30 Grand JAM päättyy, lehdistötilaisuus

---------------------------------------------------------------------------------
Paikka:
Espoon Kulttuurikeskus, Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

 

Ystävällisin terveisin,

Jari Raitanen
Yllätetään yhteiskunta, Devoi Oy
puh. 050 995 4440
jari.raitanen@devoi.fi

Ryhmä ennakkoluulottomia yritysjohtajia perusti Yllätetään yhteiskunta -ryhmän vuonna 2007 synnyttämään uudenlaista public-private-people -yhteistyötä. Yllätetään yhteiskunta -hankkeista pisimmälle on ehtinyt Kohti hiilineutraalia kuntaa eli HINKU, jota tällä hetkellä vetää Suomen Ympäristökeskus. Toinen merkittävä ja tunnettu idea on nuorten työttömyyden ehkäisemiseen pyrkivä Uusien mahdollisuuksien tori. Yllätetään yhteiskunta luo ennakkoluulottomia ja ennen näkemättömiä toimintamalleja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen yritysten ja julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyönä. 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs