Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kutsu medialle: Lahden kaupunginvaltuusto tapaa liikenne- ja viestintäministerin

Lahden kaupunki

Kutsu medialle: Lahden kaupunginvaltuusto tapaa liikenne- ja viestintäministerin

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2016 klo 11:03
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunginvaltuusto tapaa liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin Pikkuparlamentin Kansalaisinfossa, Arkadiankatu 3, sisäänkäynti Mannerheimintien puolelta, klo 13.15. Tilaisuuteen osallistuvat myös ministerit Sanni Grahn-Laasonen ja Aleksander Stubb.

Lahdessa, VT 12 Hämeenlinnantiellä, tapahtui onnettomuus varhain torstaina 17. maaliskuuta. Onnettomuudessa vaurioituneesta säiliöautosta valui rikkihappoa, joka aiheutti vaaratilanteen alueen asukkaille. Valtatie 12 halkaisee Lahden kaupungin keskustan ja kulkee pohjavesialueen läpi.

Lahden kaupunginvaltuusto keskeyttää tänään kevätseminaarinsa ja keskustelee ministerien kanssa Lahden eteläisen kehätien mahdollisimman pikaisesta toteutuksesta.

Median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

 

Lisätietoja

yhteysjohtaja Elina Laavi, 040 708 2121

viestintäpäällikkö Heini Moisio, 050 383 6504

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs