Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » KUTSU: Koeaja sähköautoja Tampereella 9. syyskuuta

Hermia Group

KUTSU: Koeaja sähköautoja Tampereella 9. syyskuuta

Kutsu.
Julkaistu: 26.08.2014 klo 16:09
Julkaisija: Hermia Group

Onko sähköauto täysin äänetön? Riittääkö vauhti seuraavalle latauspisteelle? Saako auton hankintaan energiatukea? Tule hakemaan vastauksia! Hermia Group järjestää yhteistyössä Ramboll Finlandin kanssa sähköautojen koeajotapahtuman Tampereella 9. syyskuuta. Koeajossa ovat Toyota Prius, Nissan Leaf, Citroen C Zero, Ford Focus, Opel Ampera, Mitsubishi Outlander PHEV ja Tesla S.

Sähköautojen määrä Suomessa on vielä pieni, mutta kasvussa. Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin mukaan sähköautoja rekisteröitiin vuoden 2014 ensimmäisten kuuden kuukauden aikana 75, kun edellisen vuoden ensimmäisellä puoliskolla määrä oli 24. Kaikkiaan ladattavia ajoneuvoja oli Suomessa heinäkuun lopussa noin 580 ja latauspisteitä noin 90.

Tilaisuudessa käsitellään sähköistä liikennettä Suomessa ja Tampereella sekä käytännön kokemuksia sähköautoilusta. Paneelikeskustelu kartoittaa vastauksia keskeisimpiin kysymyksiin sähköautojen latauksesta, toimintasäteestä ja huollosta.

Tapahtuma on osa eurooppalaista sähköautoilua edistävää Emobility works -projektia. Projektin tarkoitus on luoda paikallisia verkostoja ja rakenteita älykkään liikenteen ratkaisujen kehittäjiksi. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä innovaatio- ja tuotekehitysyhtiö Hermia Group sekä yhdyskuntasuunnitteluun ja konsultointiin erikoistunut Ramboll Finland Oy.

Tilaisuus on suunnattu kaikille sähköautojen mahdollisuuksista erityisesti julkisessa käytössä kiinnostuneille. Ilmoittautuminen perjantaihin 5. syyskuuta mennessä osoitteessa https://emobility-works.eventbrite.com/

Sähköautojen koeajotapahtuma
Hermian auditorio ja parkkipaikka, Hermiankatu 6, 33720 Tampere
Tiistaina 9. syyskuuta kello 12.30 - 18, koeajo kello 14.30 alkaen

Lisätietoja:
Ulla Nieminen, Hermia Group
ulla.nieminen@hermiagroup.fi, 050 588 3181

Liitetiedostot

Hermia Group tarjoaa innovaatio- ja tuotekehityspalveluita ICT:n, koneenrakennuksen ja energian toimialoilla. www.hermiagroup.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs