Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kuntakokeilujen lausuntoaika päättyi

Valtiovarainministeriö

Kuntakokeilujen lausuntoaika päättyi

Tiedote.
Julkaistu: 31.07.2014 klo 13:27
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Hallituksen esityksestä laiksi kuntien velvoitteiden ja ohjauksen vähentämistä ja monialaisten toimintamallien tukemista koskevista kokeiluista saatiin määräaikaan mennessä 55 lausuntoa. Lausuntoaika päättyi torstaina 24. heinäkuuta 2014.

Kuntakokeiluja koskevat lausunnot ovat luettavissa valtioneuvoston hankerekisterissä. Lausunnot löytyvät hankenumerolla VM035:00/2014 välilehdeltä ”Asiakirjat”.

Yhteenveto kuntakokeiluja koskevista lausunnoista julkaistaan elokuussa.

Valmistelutyö jatkuu

Valtiovarainministeriö ja kuntakokeilujen koordinaatioryhmä jatkavat kuntakokeilujen lainvalmistelua lausuntopalautteen pohjalta. Hallituksen esitys on tarkoitus esitellä eduskunnalle syyskuussa 2014.

Tiedote kuntakokeilujen lausuntopyynnöstä (5.6.)

Lisätietoja:

Ylijohtaja Silja Hiironniemi, puh. 02955 30220 Projektipäällikkö Sonja Manssila, puh. 02955 30534 etunimi.sukunimi@vm.fi

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs