Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kunnossapitourakoitsija vaihtuu Nastolassa

Lahden kaupunki

Kunnossapitourakoitsija vaihtuu Nastolassa

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2016 klo 14:52
Julkaisija: Lahden kaupunki

Nastolan alueen kunnossapitourakoitsija vaihtuu 1.10.2016 alkaen. Aluetta tulee hoitamaan Destia Oy viisivuotisella sopimuksella. Sopimuksen piirissä on kaupungin vastuulle kuuluvien katu- ja viheralueiden hoito (auraukset, liukkaudentorjunnat, nurmikoiden leikkaaminen ym.).

Anna palautetta

Asukkaat voivat antaa palautetta katu- ja viheralueista E-palautteen kautta (https://e-asiointi.lahti.fi/eFeedback/). Palautetta voi antaa myös kadun-ja puistojenhoidon palvelunumeroon (p. 020 433 3600), jossa vastataan 24/7 katujen, pyöräteiden, puistojen ja muiden yleisten alueiden, kuten torien ja aukioiden, hoitoon liittyvissä asioissa.

Liity asukasraatiin

Nastolan alueen asukkailla on mahdollisuus liittyä asukasraatiin, jossa ympäri vuoden arvioidaan miten alueen urakoitsija hoitaa kaupungin vastuulle kuuluvia tehtäviä (www.palveluplus.fi/lahdenkaupunki).

Tilaa liukastumisvaroitus tekstiviestinä

Liukastumisvaroituspalvelu on käytössä myös Nastolan alueella.  http://www.liukastumisvaroitus.fi/varoitus/ilmoittautuminen/lahti/). Liittyminen ja varoitusviestien vastaanottaminen on palvelun käyttäjälle maksutonta.

Lisätietoja

projekti-insinööri Jani Tuhkanen
jani.tuhkanen@lahti.fi
p. 050 559 4102.

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs