Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Koulujen loppumisen myötä Lahden väkiluku pieneni

Lahden kaupunki

Koulujen loppumisen myötä Lahden väkiluku pieneni

Tiedote.
Julkaistu: 19.06.2014 klo 11:39
Julkaisija: Lahden kaupunki

Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan Lahden väkiluku oli toukokuun lopussa 103 377. Väestön määrä pieneni huhtikuusta 50 henkilöllä. 

Joka vuosi koulujen loputtua Lahdesta muutetaan  muihin kuntiin enemmän kuin niistä on tulomuuttajia. Toukokuussa väkilukua vähensi kuntien välinen muuttoliike 55 henkilöllä. Lisäksi kuolleita oli 15 enemmän kuin syntyneitä. Siirtolaisuus lisäsi kaupungin väkilukua 20 henkilöllä.

Tämän vuoden alusta kaupungin väkiluku on kasvanut vain 13 henkilöllä, mikä on 138 henkilöä vähemmän kuin vastaavana ajanjaksona vuonna 2013. Vuoden 2014 tammi-toukokuussa  kaupungin väkilukua kasvattivat maahanmuutto 64 henkilöllä ja muuttovoitto muista kunnista 27 henkilöllä. Kuolleita oli peräti 78 enemmän kuin syntyneitä.

 
Aikaisemmin ilmestyneet tilastotiedotteet ja tilastokatsaukset 

Lisätietoja:
Irja Henriksson
Tutkija
p. 050 398 5148
irja.henriksson@lahti.fi
Lahden kaupunki
www.lahti.fi

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs