Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Korjaus tiedotteen yhteystietoihin

Reserviläisliitto tiedottaa

Korjaus tiedotteen yhteystietoihin

Tiedote.
Julkaistu: 04.05.2015 klo 11:02
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliiton tunti sitten lähettämässä tiedotteessa koskien Puolustusvoimien reserviläiskirjeitä on virhe koskien liiton puheenjohtaja puhelinnumeroa. Puheenjohtaja, kansanedustaja Mikko Savolan tavoittaa numerosta 040 575 8498. Muut yhteystiedot olivat oikein. 

Reserviläisliitto pahoittelee tapahtunutta.

Suomen suurin maanpuolustusjärjestö

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 343 paikallista yhdistystä ja noin 36.000 henkilöjäsentä. Aliupseereita jäsenistä on 60, miehistöä 27 ja upseereita neljä prosenttia. Armeijaa käymättömien osuus on vajaat 10 prosenttia.

Liiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja koulutus. Reserviläisliitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista noin puolet on Reserviläisliiton jäseniä.

Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs