Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » KORJAUS: Kaupunginhallituksen puheenjohtaja jatkaa kenttäkäyntejä

Lahden kaupunki

KORJAUS: Kaupunginhallituksen puheenjohtaja jatkaa kenttäkäyntejä

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2014 klo 07:33
Julkaisija: Lahden kaupunki

Ajankohtamuutos ke 3.12. lähetettyyn tiedotteeseen ja kutsuun.

Media on tervetullut seuraamaan keskustelua perjantaina 5.12. Launeen kirjastoon klo 11.30 (Aurakatu 11).
Pahoittelut, mutta tervetuloa!

--
Lahden kaupunginhallituksen puheenjohtaja Ilkka Viljanen on loppuvuodesta kiertänyt kaupungin eri yksiköissä. Erityiskohteina ovat olleet ne kaupungin yksiköt ja toimintapisteet, joiden toiminnasta ja määrärahoista on tehty päätöksiä ja joissa on haluttu keskustella tulevaisuudesta.

Marraskuussa Viljanen on käynyt muun muassa Onnelantien päiväkodissa, Tiirismaan yläasteella ja lukiossa sekä Lotilan koulussa. Viljanen on tutustunut myös pääkirjaston toimintaan ja kirjaston sekä Wellamo-opiston tiiviiseen yhteistyöhön. Joulukuussa Viljanen tutustuu kaavoitushankkeisiin ja jatkaa kierrostaan lähikirjastoissa, kohteina ovat Ahtialan, Renkomäen ja Launeen kirjastot. Lisäksi Viljanen on tutustunut Launeen lähiklinikan toimintaan.

- Arkeen tutustuminen ja keskustelut henkilökunnan kanssa vahvistivat käsitystä siitä, että perusterveydenhuolto lähiklinikoilla ja Paavolan pääterveysasemalla toimii tällä hetkellä todella tiukoilla resursseilla ja muutos vaatii jatkuvaa seurantaa, Viljanen kertoo.

Viljanen aloitti aktiiviset kenttäkierrokset viime vuonna, vierailukohteita kaupungin eri yksiköissä on kertynyt lähes neljäkymmentä.

Lisätietoja:
kaupunginhallituksen puheenjohtaja Ilkka Viljanen, 050 63 781

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs