Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kolmen leikkipuiston remontit valmistuneet

Lahden kaupunki

Kolmen leikkipuiston remontit valmistuneet

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2016 klo 09:17
Julkaisija: Lahden kaupunki

Riekonpuistossa avajaiset torstaina

Kytölässä sijaitsevan Riekonpuiston täysremontin valmistumista juhlistetaan leikkialueen avajaisilla lähiasukkaiden kanssa torstaina 15. syyskuuta klo 17.00-19.00. Leikkialueen kalusteet on uusittu ja asfalttikentällä voi heitellä koripalloa tai hypätä ruutua.  

Riekonpuiston leikkialueen lisäksi kaupunki on tehnyt täysremontin Sairaalapuiston ja Ilvessuonkankaan leikkialueilla. Ilvessuonkankaalle on asennettu luontotyyppiset puiset kalusteet, koska leikkialue sijaitsee lumo-alueen (=luonnon monimuotoisuus, suojelualue, pieni suo) luona.

Riekonpuiston leikkialueen osoite on Riekontie 11, Sairaalapuiston leikkialueen osoite Harjukatu 52 ja Ilvessuonkankaan leikkialueen osoite Karhunkatu.

Perhepuiston liukumäet valmistumassa

Perhepuiston leikkialueen isojen purettujen putkiliukumäkien uusimistyö valmistuu lähiaikoina. Perhepuiston alkuperäiset, yli 25 vuotta vanhat liukutornit poistettiin käytöstä elokuun puolivälissä, ja uudet korvaavat rakenteet on asennettu paikoilleen.

Tällä viikolla alkoi kumialustan pintavalu ja sen jälkeen jatketaan vielä viimeistelytöillä. Vihertyöt viimeistellään keväällä 2017.

Launeen perhepuiston osoite on Kaarikatu 26.

Lisätietoja

Suunnitteluhortonomi Eila Palojärvi,
p. 050 5594 179, eila.palojarvi@lahti.fi

Lahden leikkipuistoja verkossa: http://www.lahtipuistoilee.fi/#puistot
 
 
 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs