Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kokkola näyttävästi esillä MTV3:n Huomenta Suomessa kesäkuun ensimmäisellä viikolla

Kokkolanseudun Kehitys Oy

Kokkola näyttävästi esillä MTV3:n Huomenta Suomessa kesäkuun ensimmäisellä viikolla

Tiedote.
Julkaistu: 27.05.2014 klo 09:24
Julkaisija: Kokkolanseudun Kehitys Oy

Kokkolan tunnettuutta ja vetovoimaa on lähdetty parantamaan uudenlaisella televisionäkyvyydellä. MTV3-kanavalta tuttu Huomenta Suomi -ohjelma jalkautui Helsingin studiosta Kokkolaan. Kaupunkia tuodaan esille monipuolisesti asioiden, ihmisten ja ilmiöiden kautta. Tarkoituksena on tehdä Kokkolaa tunnetuksi valtakunnallisesti ja alueellisesti.

- Tiedetäänkö Helsingissä, että Kokkolassa on Suomen kolmanneksi suurin satama? Tai tiedetäänkö Porissa, että Kokkolassa on yksi Suomen suurimmista puukaupunkikokonaisuuksista? Entä että täältä löytyy sekä korkealaatuista kulttuuria että urheilua? No kohta tietävät, sanoo yritysasiamies Päivi Korpisalo KOSEKista.

Kuvauksia tehtiin Kokkolassa viime viikolla ja toimittajat Jesse Kamras ja Eva Kela vietiin niin nosturin nokkaan, Tankariin kuin 3D-vartaloskanneriinkin. Televisioyhteistyön takana ovat Kokkolan kaupunki, Kokkolanseudun Kehitys Oy (KOSEK), Kokkolan Matkailu Oy, Kokkolan satama sekä Centria-ammattikorkeakoulu.

- Meille tämä yhdessä tekeminen ja näkyvyys on todella tärkeää, koska vuosi toisensa jälkeen tutkimukset osoittavat, kuinka suuri merkitys  paikkakunnalla on opiskelupaikan valintaan, kertoo Centria-ammattikorkeakoulun viestintäpäällikkö Paula Erkkilä. – Kaupungin vetovoiman kasvu näkyy suoraan meidän hakijamäärissä, Erkkilä jatkaa.

Kokkolasta kertovat osuudet tulevat ulos päivittäin Huomenta Suomessa kesäkuun ensimmäisellä viikolla 2.–6.6.2014 klo 6.50­–8.50. Pikauusinnat ovat joka päivä Avalla klo 11.30–11.50 ja 16.35–16.55. Lisäksi ohjelmaa voi katsoa netistä Katsomon kautta milloin vain.

Lisätiedot:

yritysasiamies Päivi Korpisalo, paivi.korpisalo@kosek.fi, 044 780 9095 / Kokkolanseudun Kehitys Oy (KOSEK)

viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, 044 725 0086 / Centria-ammattikorkeakoulu

 

 

KOSEK on kaikille yrittäjille ja kaikenkokoisille yrityksille tarkoitettu monipuolinen ja maksuton elinkeino- ja kehittämispalveluiden sekä yritysneuvonnan tarjoaja.

Työtämme on kehittää yritysten toimintaedellytyksiä alueellamme ja edistää kuntien ja talouselämän keskinäistä yhteistoimintaa entistä tiiviimmäksi. Lisäksi valvomme kaupunkimme etua niin ulkopuolisen rahoituksen ja resurssien hankinnassa kuin aluemarkkinoinnissakin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs