Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kirjoita tarina – osallistu kirjaston vaikuttavuustutkimukseen

Lahden kaupunki

Kirjoita tarina – osallistu kirjaston vaikuttavuustutkimukseen

Tiedote.
Julkaistu: 26.04.2016 klo 12:00
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunginkirjasto kerää tarinoita siitä, miten kirjasto vaikuttaa asiakkaidensa elämään eri elämäntilanteissa.

Asiakkaita pyydetään kertomaan nykyisestä kirjastokäyttäytymisestään ja kokemuksistaan. Teksteistä toivotaan löytyvän tarinoita mm. kirjaston vaikutuksesta opiskeluun, työntekoon ja vapaa-ajanviettoon. Onko kirjasto ollut esimerkiksi mukana vaikeassa elämäntilanteessa, tuonut iloa lapsiperheen arkeen tai ilahduttanut kotipalvelullaan ikäihmistä? Tarinoissa toivotaan myös pohdittavan, millainen vaikutus kirjastolla tulee mahdollisesti tulevaisuudessa olemaan kirjoittajan elämään.

Kerättyjä tarinoita hyödynnetään kirjaston markkinoinnissa ja viestinnässä. Osaa tarinoista käytetään myös materiaalina kirjastoalan YAMK-lopputyössä, joka käsittelee Lahden kaupunginkirjaston vaikuttavuutta.

Tarinoita kerätään 20.6 saakka. Tarinan voi palauttaa joko kirjastosta saatavalla lomakkeella tai sähköpostitse tanja.ojakangas@lahti.fi Tarinan kirjoittaneiden kesken arvotaan iPad-tablettitietokone ja kirjapalkintoja.

 

Vaikuttavuudella tarkoitetaan pidempiaikaisia ja laajempia vaikutuksia joita toiminnalla on saatu aikaan. Vaikuttavuus kertoo siitä, kuinka hyvin toiminnan kautta saavutetut vaikutukset vastaavat asetettuja tavoitteita. Opinnäytteessä tarinoita peilataankin kirjaston tavoitteisiin, jotta voidaan todeta onko toiminnalla ollut haluttua vaikutusta.

 

Lisätietoja:

Tanja Ojakangas

tanja.ojakangas@lahti.fi

p. 050-3985960

http://lastukirjastot.fi/124051/fi/news/kirjoita-ja-voita

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs