Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kirjaston asiakkaiden yhteystiedot ajan tasalle

Lahden kaupunki

Kirjaston asiakkaiden yhteystiedot ajan tasalle

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2015 klo 11:50
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunginkirjasto haluaa tavoittaa asiakkaat nopeasti ja tarjota kaikki palvelut asiakkaiden käyttöön. Asiakkaan kannattaa tarkistaa ja päivittää omat asiakastiedot kirjastossa. Tarkistus tulee tehdä aina, kun osoite, puhelinnumero tai sähköpostiosoite muuttuu. Samalla voi ottaa käyttöön eri palveluita, esimerkiksi maksuttoman eräpäivätiedotteen lähestyvästä eräpäivästä sähköpostiin. Yhteystiedot voi päivittää käymällä kirjastossa tai kirjastoautossa sekä puhelimitse ja verkon kautta osoitteessa

http://lastukirjastot.fi/yhteystietolomake

Asiakasrekisteristä poistetaan vanhentuneita asiakastietoja

Päijät-Hämeen kirjastojen tietokannat yhdistyvät yhdeksi seutukirjastoksi vuoden 2016 aikana. Yhdistämisen sujuvoittamiseksi asiakasrekisteri siivotaan ja rekisteristä poistetaan jo vuoden 2015 aikana ne asiakkaat, jotka eivät ole lainanneet kirjastosta vuoden 2009 jälkeen.

Myös vanhat punaiset Lahden kaupungin kirjastokortit poistuvat käytöstä. Jos asiakkaalla on punainen Lahden kaupunginkirjaston kirjastokortti ja hän käyttää edelleen kirjastoa, kannattaa käydä kirjastossa hankkimassa uusi kortti, jotta tiedot säilyvät kirjastojärjestelmässä. Uuden kirjastokortin saa veloituksetta punaisen kirjastokortin tilalle. Kadonneen tai vioittuneen kortin korvaaminen uudella maksaa kaksi euroa vielä tänä vuonna.

Maksujen maksaminen

Viimeistään vuoden 2016 alussa asiakkaiden tulee maksaa kertyneet maksut kirjastossa viimevuotiseen tapaan. Maksut aiheuttavat lainauskiellon. Lainauskielto purkautuu, kun maksaa maksut pois. Velkasaldon nollauksen voi tehdä missä tahansa kirjaston toimipisteessä. Kirjastoautoa lukuun ottamatta maksut voi maksaa myös pankkikortilla kirjastoissa. Maksut tulee nollata vuosittain vuodenvaihteessa.

 

Lisätiedot ja tiedustelut

Reija Piilola p. 044 41632 39

reija.piilola@lahti.fi

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs