Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kirjastoauto Pegasoksen torstai-iltaan pieniä muutoksia

Lahden kaupunki

Kirjastoauto Pegasoksen torstai-iltaan pieniä muutoksia

Tiedote.
Julkaistu: 31.12.2015 klo 11:59
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunginkirjaston kirjastoauto Pegasoksen aikataulut muuttuvat hiukan vuodenvaihteessa. Muutokset koskevat torstai-iltaa josta jää pois kaksi pysäkkiä, Tuohimäenkadulla ja Ahtialan koululla olleet pysäkit. Syynä pysäkkien poisjättämiseen ovat vähäiset lainamäärät. Uusia pysäkkejä torstaille perustetaan kolme: 7.1. lähtien Pegasos pysähtyy parittomien viikkojen torstaisin Lumikatu 2:n kohdalla klo 17.30 – 17.50 ja 14.1. lähtien parillisten viikkojen torstaisin klo 17.00 – 17.20 Kaukkarintien ja Kymijärvenkadun risteyksessä ja klo 17.30 - 17.50 Palvaankadun ja Laarikadun risteyksessä. Myös torstain loppuillan pysäkkien, Pitkäsuonkadun, Kehräkankaankadun, Kaarlaaksonkadun ja Hakaportinkadun aikataulut muuttuvat hiukan, kaikki kymmenen minuuttia aikaisemmiksi.

Kirjastoauto Pegasoksen aikatauluun kuuluu vuodenvaihteesta lähtien 86 pysäkkiä, näistä kouluja on 15 ja päiväkoteja 16. Loput 56 pysäkkiä ovat kaikkia asiakkaita varten. Reittejä ajetaan viitenä päivänä viikossa kahdessa vuorossa. Kirjastoauton vuosilainaus on ollut tasaisesti vuodesta toiseen noin 171 000.

Kirjastoauton aikatauluja saa kirjastoauton lisäksi kaikista Lahden kaupunginkirjaston toimipisteistä. Pysäkit ja niiden aikataulut ovat näkyvillä myös kirjaston verkkosivuilla http://lastukirjastot.fi/kirjastoautot

Lisätietoja: Vastaava kirjastonhoitaja Sanna Kuosa                  sanna.kuosa@lahti.fi / 050 398 5961

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva noin 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs