Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kesätyösetelit jaetaan alkuviikolla

Lahden kaupunki

Kesätyösetelit jaetaan alkuviikolla

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2016 klo 09:08
Julkaisija: Lahden kaupunki

Nuorten työllistymistä tukevat kesätyösetelit jaetaan 2.-3.5. Seteleitä on jaossa Lahdessa ja Nastolassa yhteensä 250 kappaletta. Seteli tulee hakea henkilökohtaisesti ja ne jaetaan saapumisjärjestyksessä.

Kaupungin kesätyöseteli on tarkoitettu edistämään lahtelaisten, vuosina 1999–2001 syntyneiden, nuorten kesätyöllistymistä. Jokainen kesätyösetelin saaja etsii työpaikan itse. Työpaikka voi olla yritys, yhdistys tai säätiö. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö.

Kesätyösetelin arvo on 250 euroa ja niitä jaetaan yksi per hakija. Työn on kestettävä vähintään kaksi viikkoa, siitä on tehtävä kirjallinen työsopimus ja maksettava työehtosopimuksen mukainen palkka. Kaupunki maksaa kesätyöllistämisestä työnantajalle 250 euroa kesätyöseteliä vastaan. Kaupungin tuki voi kattaa enintään 50 % palkkauskustannuksista.

Kesätyösetelit jaetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen jakotilaisuus (220 seteliä) pidetään Nuorisopalveluiden 8-salilla (Sammonkatu 8) maanantaina 2.5. klo 17.00. Toinen jako (30 seteliä) on Nastolassa tiistaina 3.5. klo 17.00 nuorisotalo Vaijerissa (Huokotie 9). Hakijalla tulee olla henkilöllisyystodistus mukana.

Lisätiedot
työllisyysasioiden päällikkö Sami Kuikka, 050 398 5411 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs