Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kesätyöntekijästä palveluohjaajaksi, nurmikoilta lähetystöön. Kiinteistönhoitotyöstä 85 % on asiakaspalvelua

SOL Palvelut Oy

Kesätyöntekijästä palveluohjaajaksi, nurmikoilta lähetystöön. Kiinteistönhoitotyöstä 85 % on asiakaspalvelua

Artikkeli.
Julkaistu: 29.01.2015 klo 09:46
Julkaisija: SOL Palvelut Oy

SOLilla nuoren työntekijän kasvua tuetaan aidosti. 22-vuotiaan palveluohjaajan Otto Ljungbergin tie on kulkenut kesätöiden nurmikonleikkaajasta helsinkiläisten arvokohteiden kuten suurlähetystöjen palveluohjaajaksi ja uusien kiinteistönhoitajien kouluttajaksi. 

 Ljungbergin mielestä työn ytimessä on oikea asenne ja sen näkyminen arjessa. Tärkeintä on aina asiakaspalvelu ja siihen panostaminen. Kaikki muu tulee vasta sen jälkeen. 

- Itse asiassa kyse on ennen kaikkea palvelutyöstä, ihmisten kohtaamisesta, oikeasta asenteesta ja tiedon jakamisesta, kun nämä ovat kunnossa, muutkin asiat hoituvat, sanoo Ljungberg. 

Rohkeasti alalle! 

Ljungberg on itse kävelevä esimerkki nuoresta kiinteistönhoitajasta, joka on viihtynyt SOLilla ja päässyt urallaan eteenpäin. Nuori mies on tätä nykyä aktiivinen alan kouluttaja ja perehdyttäjä. 

Hän opastaa nuoria ja vastavalmistuneita käytännön kiinteistöhuollon tehtäviin - mutta myös oikeanlaisen asiakaspalveluajattelun löytämiseen. Koulutustunteja kertyy kymmenisen per kuukausi sekä SOLissa että Työtehoseurassa. 

- Kaikille kiinnostuneille sanoisin, että rohkeasti vain hakemusta tulemaan! Osaajia tarvitaan kaiken aikaa ja tekijöille kyllä on töitä. Työ on monipuolista, siihen saa tukea ja koulutusta tarpeen mukaan ja alalla on paljon työmahdollisuuksia. Aina voi myös erikoistua ja kouluttautua eteenpäin, rohkaisee Ljungberg. 

”Kaikkien asioiden hoitaja” 

Nuori mies on itse aloittanut SOL-uransa piha- ja puutarhatöistä ja ansioitunut sen jälkeen muun muassa liigahistorian nuorimpana jääkoneen kuljettajana nykyisellä Espoon Barona Areenalla. Ikää lasissa oli silloin peräti 16 vuotta. 

- Sen jälkeen, kun jääkone hyytyi Blues-Hifk -matsissa 6000 katselijan läsnä ollessa, en ole jännittänyt esiintymis- ja koulutustilanteita, nauraa Ljungberg.

 Hänen mukaansa kiinteistöhoitajan työ on vapaata, itsenäistä, monipuolista asiakaspalvelua, jossa itsensä saa laittaa likoon joka päivä. ”Kaikkien asioiden hoitajaksi” itseään nimittävä mies ei sano ei asiakkaalle, vaan kiperän paikan tullen ainakin selvittää, mistä saisi apua kulloiseenkin asiaan. 

- Yhden talon katolle pesi lokkipariskunta ja kesän edetessä lokinpojat tallustivat taloyhtiön pihassa ja lintuemo hyökkäili asukkaita kohden puolustaakseen poikiaan. Minut kutsuttiin siihen hätiin. No, eipä siinä muuta voinut kuin yhtenä hyvin aikaisena aamuhetkenä kerätä lokinpoikaset pussiin ja siirtää siten koko perhe muutaman sadan metrin päähän turvaan, hymyilee Ljungberg.

SOLin palveluohjaaja Otto Ljungberg on mukana oppilaitosvierailuissa, jossa SOLin asiantuntijat jalkautuvat viikolla 5 vietettävän teemaviikon eli HYMYn viikon kunniaksi oppilaitoksiin. Tavoitteena tavoittaa kaikki pesula-, siivous-, turvallisuus- sekä kiinteistöpalveluista kiinnostuneet hakijat. Töitä tarjoaa myös henkilöstövuokraukseen erikoistunut SOL Henkilöstöpalvelut.

Tietoja SOLista:

SOL on suuri suomalainen, vakavarainen palvelualan perheyritys. Tuotamme monipuolisia siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja turvapalveluita. Pesulapalvelumme helpottavat kuluttajien arkea ja henkilöstöpalvelumme tarjoavat joustavasti palveluosaajia yrityksille. Kansainväliset tytäryhtiömme palvelevat Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä. Palveluksessanne on noin 11 000 aurinkoista SOLilaista, joista noin 4 000 kansainvälisissä toiminnoissa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs