Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kesätoimintaa 7 – 10 –vuotiaille lahtelaisille koululaisille

Lahden kaupunki

Kesätoimintaa 7 – 10 –vuotiaille lahtelaisille koululaisille

Tiedote.
Julkaistu: 13.03.2015 klo 12:38
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin sivistystoimiala järjestää jo neljännen kerran 7 – 10 -vuotiaille lahtelaisille koululaisille laadukasta ohjattua loma-ajan toimintaa. Kesätoiminta ajoittuu kesäkuun kolmelle ensimmäiselle viikolle. 

Ilmoittautumisaika alkaa maanantaina 16.3.2015 ja päättyy perjantaina 17.4.2015. Lapset valitaan kesätoimintaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät Lahden kaupungin verkkosivuilta www.lahti.fi.

Toive kesätoiminnan järjestämisestä on tullut pienten koululaisten perheiltä. Toiminta auttaa huoltajia lastensa loma-ajan toiminnan järjestämisessä ja tarjoaa entistä paremman mahdollisuuden järjestää koko perheen yhteistä loma-aikaa. Se auttaa myös kesäksi työllistyviä huoltajia. 

Kesätoiminta on ollut suosittua, ja kahtena aiempana kesänä kesätoimintaviikot ovat olleet täynnä juhannusviikkoa myöten, kertoo aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinaattori Merja Keskiväli.
- Erityisesti retket ovat saaneet kiitosta. 

Kesällä 2015 Lahden lasten kesätoiminnan teemoja ovat luonto, liikunta ja seikkailu
Loviisanpässin kesätoiminta sisältää monenlaisia leikkejä, pelejä ja retkiä. Mukavasti teemoittain vaihtuva toiminta tarjoaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia kädentaitoja myös kestävän kehityksen keinoin. 

Koululaisten kesätoiminnasta tiedotetaan kohderyhmän perheille Wilma -järjestelmän kautta. Myös lahti.fi -sivustolta löytyvät ilmoittautumisohjeet. Toiminnan järjestää ja toteuttaa Lahden kaupungin sivistystoimiala, Lasten ja nuorten kasvun vastuualueen yhteiset palvelut. Kesätoiminnan järjestämisestä on päättänyt sivistyslautakunta. 

Lisätietoja
www.lahti.fi > Opiskelu ja kirjasto > Perusopetus > Kesätoiminta
kerhotoiminnan ohjaaja Birgitta Grönholm, puh. 050 383 6443
- kesätoiminnan sisältö, käytännön toteutus ja ilmoittautumiseen liittyvät asiat 
aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinaattori Merja Keskiväli puh. 044 716 1470
- kesätoiminnan järjestämiseen liittyvät asiat

_ _ _ _

INFO

Kesätoimintaa järjestetään 1. – 18.6.2015, arkipäivisin klo 9.00 -15.30 Loviisanpässin kerhossa, Loviisankatu 16. Toimintaan voidaan ottaa noin 35 lahtelaista koululaista/viikko. Toimintaan voi hakea 1 – 3 viikoksi. Lapset valitaan kesätoimintaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toiminta käynnistyy, mikäli hakijoita on riittävästi. 

Toimintamaksu ja vakuutukset
Toiminnasta perittävä maksu on 40 €/viikko. Maksusta ei voi hakea vapautusta tai huojennusta. Maksu sisältää lounaan, välipalan ja toiminnanohjauksen. Kesätoiminnassa mukana olevat lapset on tapaturmavakuutettu. 

Ilmoittautumisaika 16.3. - 17.4.2015 klo 15:een mennessä.
Ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta:
www.lahti.fi > Sähköinen asiointi > Lomakkeet > Koulutus ja opiskelu 
’Koululaisten kesätoimintaan ilmoittautuminen 2015’

Kirjallinen ilmoitus toimintapaikan myöntämisestä lähetetään koteihin 18.5.2015 mennessä.

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs