Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kesän parhaimmasta kuvasta äänestetään Mäntyharjussa

Mäntyharjun kunta

Kesän parhaimmasta kuvasta äänestetään Mäntyharjussa

Tiedote.
Julkaistu: 05.08.2015 klo 13:50
Julkaisija: Mäntyharjun kunta

Mäntyharjussa on käynnissä kesäkuvaskaba, jossa etsitään parasta kesäkuvaa neljän teeman voimalla. Kilpailu on ollut käynnissä heinäkuun alusta lähtien Mäntyharjun kunnan sosiaalisen median kanavissa - Facebookissa ja Instagramissa. Nyt on käynnissä äänestys parhaasta kesäkuvasta.

Äänestyksessä ovat mukana neljä parasta kuvaa, yksi kultakin teemaviikolta. Kilpailun äänestys löytyy osoitteesta bit.ly/kuvaskaba. Kesäkuvaskaban äänestys päättyy elokuun 31. päivänä iltapäivällä klo 15.

Kesäkuvaskaban neljä ensimmäistä viikkoa eli heinäkuussa otettiin teemoittain valokuvia. Kunkin teemaviikon päätteeksi valittiin viikon paras kuva, joka pääsi nyt käynnissä olevaan loppuäänestykseen. Kilpailun neljä teemaa ovat kesäkaveri, kesäyö, laiturilla ja mökkitie. Kaikki teemat ovat sanoja, joihin liittyy tunnelatausta, unelmia, musiikkikappaleita ja muistoja. Laiturilla-sana on tänä kesänä käytössä myös Mikkelin seudun matkailussa, sillä vapaa-ajan asukkaiden ja mökkielämän ystävien lehden nimi on Laiturilla. Lehden sähköiseen versioon voit tutustua tästä.

Kilpailun äänestyksen voittaneen kuvan ottaja saa palkinnoksi itselleen ja neljälle kaverilleen saunaillan Mäntyharjun Kurkiniemessä. Kaikki kuvakilpailun viikkovoittajat saavat palkinnoksi Mäntyharju-hupparin, johon painatetaan myös teemaviikon voittajakuva. Äänestäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Mäntyharju-huppari ja muita Mäntyharju-aiheisia tuotepalkintoja.

 

Lisätiedot:

Markkinointipäällikkö Olli Marjalaakso, 040 774 1902, olli.marjalaakso@mantyharju.fi

Liitteenä olevia kuvia saa käyttää kuvaajan tiedot mainitessaan. Yhteydenotot myös kuvien käytöstä markkinointipäällikkö Olli Marjalaaksolle.

 

 

Liitetiedostot

Mäntyharju on noin 6300 asukkaan luonnonkaunis kulttuurikunta Etelä-Savossa. Kunnan elinvoimaisuuden vahvistaminen, yrittäjyyden edistäminen ja hyvät palvelut luovat vahvan perustan toiminnan kehittämiselle ja tulevaisuuden suunnittelulle.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs