Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kesäinfo torilla auttaa matkaijoita

Linnan Kehitys Oy

Kesäinfo torilla auttaa matkaijoita

Tiedote.
Julkaistu: 03.07.2015 klo 09:30
Julkaisija: Linnan Kehitys Oy

Tänä kesänä kaupunkiin tulevat matkailijat saavat apua Hämeenlinnan matkailuneuvonnan lisäksi torin kesäinfosta, Inkiväärin polkupyöräkioskista sekä Sibelius Centeristä.

Linnan Kehitys Oy on avannut aiempien vuosien positiivisten kokemusten perusteella kesäksi torille kesäinfon. Hämeenlinnan uutta brändi-ilmettä mukaileva kesäinfo toteutetaan yhteistyössä Hämeenlinnan matkailuneuvonnan ja Torikahvila Linnan kanssa. Infomökistä on saatavilla esitteitä ja karttamateriaaleja Hämeenlinnan matkailukohteista. Mökki on avoinna päivittäin Torikahvila Linnan aukioloaikojen mukaisesti. Näin toteutettuna kesäinfosta pystytään palvelemaan matkailijoita pidennetyin aukioloajoin ja keskeisellä paikalla. Mökin läpinäkyvässä seinässä olevan yksityiskohdan avulla matkailijat ja paikalliset voivat myös ottaa selfien Sibeliuksen viikset nenällä.

Matkailijoita palvelee myös liikkuva kesäinfo. Keskustan alueelta ja rantareiteillä kulkijoita ilahduttaa polkupyöräkioski Inkivääri, josta jäätelön, virvoitusjuomien ja välipalojen lisäksi saa esitteitä, karttoja ja kesävinkkejä.

Wetterille muuttanut matkailuneuvonta taas palvelee henkilökohtaista apua tarvitsevia maanantaista perjantaihin. Matkailuneuvonnasta on saatavilla paikallisesitteiden lisäksi materiaaleja myös muista kotimaan isoista kaupungeista. Sibeliukseen liittyvää tietoa ja matkamuistoja taas on saatavilla Sibelius Centeristä, joka on avoinna maanantaista lauantaihin.

 

Lisätietoja Linnan Kehitys Oy, Mervi Käki, puh. 040 742 4054, mervi.kaki@linnan.fi

Linnan Kehitys Oy on Hämeenlinnan kaupungin omistama elinkeinoyhtiö. Tehtävänämme on lisätä Hämeenlinnan tunnettuutta ja taloudellista kasvua verotuloina sijoittuvien yritysten, tapahtumien ja uusien asukkaiden kautta. Tavoitteenamme on, että Hämeenlinna on kehittyvä, kasvava ja elinvoimainen kaupunki.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs