Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Keppihevoset tuovat vauhtia perhepuistoon

Lahden kaupunki

Keppihevoset tuovat vauhtia perhepuistoon

Tiedote.
Julkaistu: 09.07.2014 klo 09:31
Julkaisija: Lahden kaupunki

Launeen perhepuistossa kesä on ollut vauhdikas alkukesän huonoista säistä huolimatta. Kesätoimintatarjonta on tänä kesänä laajempaa kuin koskaan aikaisemmin Nuorisotoimen kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta. Nuorisotoimi järjesti ohjattua toimintaa ja tekemistä kouluikäisille lapsille ja nuorille koko kesäkuun ajan.

-Yhteistyö Nuorisotoimen kanssa on ollut ihan mieletön juttu. Se on rikastuttanut perhepuiston toimintaa älyttömästi ja kasvattanut meidän resursseja, kommentoi kerhotoiminnanohjaaja Henriikka Floor.

Perhepuiston omiinkin ohjattuihin tuokioihin on tullut täksi kesäksi uutta toimintaa; keppihevostoiminta ja perhepäivät. Keppihevostoiminta eli kepparitoiminta saavutti heti ensimmäisellä kerralla suuren suosion koululaisten keskuudessa.

Kepparitunnit lapsille vetää Venla-Maria Uutela, keppihevosasiantuntija, joka on myös kirjoittanut kirjan keppihevosista. Perhepäivät on toteutettu Nuorisopalveluiden kanssa yhteistyössä ja ne sisältävät ohjattua askartelua, grillausta, liikuntaa ja pelejä kaikenikäisille.

Perhepuiston kesätoiminta on ollut taas tänä kesänä suuressa suosiossa sekä lahtelaisten että ulkopaikkakuntalaisten keskuudessa. Kävijämäärät ohjatuissa toimintatuokioissa ovat tässä vaiheessa kesää ylittäneet jo 1000 kävijän rajan.

-Lahden kaupunki saa paljon positiivista palautetta perhepuiston toiminnasta. Ihmiset jaksavat ihmetellä tätä toimivaa ja samalla maksutonta palvelua. Meille soitellaan ulkopaikkakunniltakin, että tällaista toimintaa kaivataan muuallakin, kertoo Floor.

Liitteenä Viivi Saarisen ottama kuva.

Lisätietoja

Henriikka Floor

Kerhotoiminnanohjaaja

0444162637

 

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs