Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kellonajalla korjattu tiedote: Hevosmetsuritalkoot avaa talkookauden lauantaina 9.4. klo 11-15

Turun kiinteistöliikelaitos

Kellonajalla korjattu tiedote: Hevosmetsuritalkoot avaa talkookauden lauantaina 9.4. klo 11-15

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2016 klo 12:44
Julkaisija: Turun kiinteistöliikelaitos

Puuttuva kellonaika ja tarkempi sijainti lisätty

Perinteiset hevosmetsuritalkoot järjestetään tänä keväänä Pääskyvuoren Marjavuorella, Suokadun päässä. Kaupunkilaiset ovat tervetulleita talkoisiin lauantaina 9. huhtikuuta klo 11 - 15!

Talkooväki avustaa hevosmetsuria keräämällä risuja ja rankoja kuormaamista varten. Työkäsineet saa paikan päältä. Talkoolaisille on tarjolla on kahvia ja lämmintä mehua. Talkoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Alueen koululaiset osallistuvat tapahtumaan koulupäivien aikana. Maanantaista keskiviikkoon talkoissa ahertaa koululaisia Pääskyvuoren koulusta ja torstaista perjantaihin Varissuon koulusta.

Turun kaupungilla on hyviä kokemuksia hevosmetsurin käytöstä aiemmilta vuosilta. Kiinteistöliikelaitos järjestää nämä ympäristötalkoot yhdessä Kuntec Oy:n kanssa.

Ympäristö kuntoon yhdessä

Turun kaupunki järjestää erilaisia talkoita, joihin asukkaiden on mahdollista osallistua. Talkootyöllä on suuri vaikutus asuinympäristön viihtyisyyteen. Viime vuonna kaupunki järjesti 124 talkootapahtumaa ja niissä oli osallistujia yhteensä 6608. Yleensä talkookohteet ovat viheralueiden hoitotöitä, kuten keväisiä siivoustalkoita ja vieraslajien torjuntaa.

Talkooideansa voi toimittaa kaupungille karttapohjaisen paikalla-palautepalvelun kautta. Talkoita voi järjestää kaupungin omistamilla maa-alueilla esimerkiksi puistoissa ja lähimetsissä. Usein talkoilla ehostetaan omia lähialueita, mutta myös uudenlaiset talkooideat ovat tervetulleita.

Kerro oma talkooideasi: Paikalla-palvelu

Talkootietoa: www.turku.fi/talkoot

Hevosmetsuritalkoot Suokadun päässä, karttalinkki

Lisätietoa:
vastaava rakennuttaja Anu Nuora, Kiinteistöliikelaitoksen infrapalvelut, puh. 040 484 7542

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs