Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kehitysvammaisille Lahelaan rakennettavista asunnoista tiedotus- ja keskustelutilaisuus 29.9.

Tuusulan kunta

Kehitysvammaisille Lahelaan rakennettavista asunnoista tiedotus- ja keskustelutilaisuus 29.9.

Tiedote.
Julkaistu: 23.09.2016 klo 12:50
Julkaisija: Tuusulan kunta

Tuusulan kunta rakentaa ryhmäasuntoja Neitoperhontielle Lahelanpeltoon Etelä-Tuusulaan. Asunnot on tarkoitettu kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat apua ja tukea päivittäisissä toimissa ja eri elämänalueilla. Neitoperhontien asunnoista järjestetään tiedotus- ja keskusteluilta torstaina 29. syyskuuta Tuusulan kunnantalolla.

Neitoperhontielle rakennetaan asuntoja yhteensä 15 asukkaalle. Lisäksi käytössä on yhteistiloja oleskeluun, ruokailuun ja muihin toimiin. Ryhmäasunnoissa on avustavaa henkilökuntaa paikalla ympäri vuorokauden.

Rakentamisen on tarkoitus alkaa ensi vuoden alussa. Muuttamaan uusiin asuntoihin pääsisi näillä näkymin keväällä 2018. Talon rakentaa Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy ja palvelut järjestää Tuusulan kunnan sosiaali- ja terveystoimi.

– Tiedotus- ja keskusteluillassa kerrotaan suunnittelun nykyvaiheesta. Osallistujilta toivotaan ajatuksia ja toiveita jatkosuunnittelua varten, vammaispalvelujen päällikkö Sari Juhila sanoo. – Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki hankkeesta kiinnostuneet. Erityisesti paikalle toivotaan henkilöitä, jotka miettivät mahdollisuutta saada uusi koti Neitoperhontieltä, Juhila kutsuu.

Paikalla ovat hankkeesta kertomassa Tuusulan kunnan kiinteistöjen edustaja kiinteistöpäällikkö Arto Lindberg ja sosiaali- ja terveystoimesta vammaispalvelujen päällikkö Sari Juhila sekä muita vammaispalvelun työntekijöitä.

 

Tiedotus- ja keskusteluilta Neitoperhontien asunnoista torstaina 29.9.2016 klo 17.30–19.30 Tuusulan kunnantalon valtuustosalissa (Hyryläntie 16, Tuusula).

 

Lisätiedot: vammaispalvelujen päällikkö Sari Juhila, p. 040 314 3397, sari.juhila(at)tuusula.fi

 

Tuusula on kestävästi kehittyvä kunta lentokentän läheisyydessä Helsingin metropolialueella. Luonnonläheisessä kulttuurikunnassa asuu yli 38 000 asukasta. Tuusulan keskuksia ovat Hyrylä, Jokela ja Kellokoski. www.tuusula.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs