Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Käyttö- ja hoitosuunnitelma turvaamaan Uudenkaupungin makeavesialtaan tulevaisuus

Turun ammattikorkeakoulu

Käyttö- ja hoitosuunnitelma turvaamaan Uudenkaupungin makeavesialtaan tulevaisuus

Tiedote.
Julkaistu: 18.01.2016 klo 09:08
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

 

 

Uudenkaupungin makeavesiallas on 1960-luvulla merestä padottu vesiallas, jota käytetään raakavesilähteenä. Makeavesialtaan tulevan käytön turvaamiseksi on käynnistetty hanke käyttö- ja hoitosuunnitelman laatimiseksi. Suunnitelmassa huomioidaan eri käyttötarpeet ja sen luontoarvot. Suunnittelun olennainen osa on huomioida asukkaiden näkemykset.

Hankkeen lopputuotoksena saadaan alueen maanomistajat ja käyttäjät laajasti osallistava käyttö- ja hoitosuunnitelma. Samalla hanke tuottaa aineistoa vireillä olevan säännöstelyn lupaehtoasian taustaksi.

Kaksivuotisen hankkeen toteutuksesta vastaa Turun ammattikorkeakoulu, yhteistyössä Pro Agria ry:n ja Uudenkaupungin vesi Oy:n kanssa, yhteistyössä monien paikallisten toimijoiden kanssa. Hanke saa tukea maaseudun kehittämisen toimintaryhmä Ravakan Leader –rahoituksesta.  

Uudenkaupungin makeavesialtaan käyttö- ja hoitosuunnitelma

-hankkeen tiedotustilaisuus 

21.1.2016 klo 13.00-14.00.

Paikka: Ukipolis Oy, Merilinnuntie 1, Uusikaupunki.

Kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Pekka Alho

pekka.alho@turkuamk.fi

puh. 044 907 4598

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs