Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kaupunkiseudut kuntauudistuksen keskiössä? - keskustelua kuntauudistuksesta SuomiAreenalla 16.7.2014

Valtiovarainministeriö

Kaupunkiseudut kuntauudistuksen keskiössä? - keskustelua kuntauudistuksesta SuomiAreenalla 16.7.2014

Tiedote.
Julkaistu: 14.07.2014 klo 09:40
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtiovarainministeriön kunta- ja aluehallinto-osasto osallistuu tänäkin vuonna Porin SuomiAreenaan. Keskiviikkona 16. heinäkuuta keskustellaan kuntauudistuksesta otsikolla ”Kaupunkiseudut kuntauudistuksen keskiössä?”. Paneelikeskustelu järjestetään Eetunaukion lavalla kello 15.45 - 17.00.

Paneelissa aiheesta keskustelevat liikenne- ja kuntaministeri Paula Risikko, Suomen Kuvalehden päätoimittaja Ville Pernaa ja kansanedustaja Annika Saarikko (kesk.) sekä rakennusneuvos, kuntajakoselvittäjä Matti Vatilo. Keskustelun juontaa Rauman kaupunginjohtaja Kari Koski.

Keskustelussa pohditaan muun muassa kaupunkiseutujen merkitystä kuntauudistuksen onnistumiselle ja kysytään, voidaanko Suomen kilpailukyky turvata nykyisellä kuntarakenteella.

Lisätietoja

projektisuunnittelija Saara Nevala, puh. 02955 30532

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs