Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kaupunkilautta Föri on vuosihuollossa parisen viikkoa 21.9. alkaen

Turun kiinteistöliikelaitos

Kaupunkilautta Föri on vuosihuollossa parisen viikkoa 21.9. alkaen

Tiedote.
Julkaistu: 18.09.2015 klo 13:15
Julkaisija: Turun kiinteistöliikelaitos

Kaupunkilautta Föri menee telakalle vuosittaiseen syyshuoltoon maanantaina 21.9. klo 9 alkaen. Huollon aikana Förin tilalla liikennöi M/S Ruissalo.

M/S Ruissalo voi kuljettaa kerralla 50-75 jalankulkijaa. Se ei voi kuitenkaan ottaa kyytiinsä polkupyöriä, lastenvaunuja ja pyörätuoleja. Kiinteistöliikelaitos pahoittelee poikkeusjärjestelyistä mahdollisesti aiheutuvaa harmia.

Liikennöinti siirtyy 21.9. alkaen myös talviaikatauluun. Matkustajia kuljetetaan päivittäin klo 6.15 – 21.00. Talviaikataulu on voimassa 30.4.2016 asti.

Telakalla Förille tehdään normaali vuosihuolto, jossa sen pohja ja kyljet pestään, tarkastetaan ja maalataan, kansi maalataan sekä tekniikka tarkastetaan. Lisäksi ketjupyörästön kuluneet osat vaihdetaan. Huollon yhteydessä Förille tehdään myös vuosikatsastus. Telakointi kestää noin kaksi viikkoa, mikäli huollon ja tarkistusten yhteydessä ei ilmene uutta korjattavaa.

Förin omistaa Turun Kiinteistöliikelaitos. Liikennöinnin hoitaa Airisto Line Oy ja sen teknisestä ylläpidosta vastaa Turun Seudun Kuntatekniikka Oy.

Lisätietoja:
Katuinsinööri Heidi Jokinen
Turun Kiinteistöliikelaitos
heidi.jokinen@turku.fi
02 262 4666

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs