Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kaupunkikehitysjohtajan tehtävään haastatellaan viittä

Lahden kaupunki

Kaupunkikehitysjohtajan tehtävään haastatellaan viittä

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2016 klo 08:41
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunkikehitysjohtajan tehtävään haastatellaan viittä henkilöä. Valintaryhmä on päättänyt kutsua 20.1.2016 pidettäviin haastatteluihin Olli Alhon, Johanna Palomäen, Petteri Portaankorvan, Hannu Seppälän ja Tero Vanhasen. Lahden kaupunkikehitysjohtajaksi haki 25. Tavoitteena on, että kaupunginvaltuusto päättää valinnasta helmikuun kokouksessa.

Kaupunkikehitysjohtajan tehtävänä on teknisen ja ympäristötoimialan johtaminen sekä osallistuminen kaupungin elinvoima- ja työllisyyspolitiikan johtamiseen. 

Tekninen ja ympäristötoimiala huolehtii mm. kaavoituksesta, maankäytön suunnittelusta, katujen ja yleisten alueiden hallinnasta sekä ympäristönsuojelusta. Elinvoima- ja työllisyysasioita hoidetaan toimialarajat ylittäen, ja niitä koordinoi kaupungin elinvoima- ja kilpailukykypalvelut -yksikkö.

Lisätietoja:
kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta, p. 050 638 95
kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juha Rostedt, p. 040 510 9244
henkilöstöjohtaja Anne-Maj Salmi, p. 050 559 4065

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs