Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kaupunkikehitysjohtajan tehtävään 25 hakijaa

Lahden kaupunki

Kaupunkikehitysjohtajan tehtävään 25 hakijaa

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2016 klo 16:07
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunkikehitysjohtajan tehtävään tuli määräaikaan mennessä 25 hakemusta. Kaupunkikehitysjohtajan tehtävänä on teknisen ja ympäristötoimialan johtaminen sekä osallistuminen kaupungin elinvoima- ja työllisyyspolitiikan johtamiseen. 

Tekninen ja ympäristötoimiala huolehtii mm. kaavoituksesta, maankäytön suunnittelusta, katujen ja yleisten alueiden hallinnasta sekä ympäristönsuojelusta. Elinvoima- ja työllisyysasioita hoidetaan toimialarajat ylittäen, ja niitä koordinoi kaupungin elinvoima- ja kilpailukykypalvelut -yksikkö.

Hakijat aakkosjärjestyksessä (kolme hakijaa ei halua nimeään julkisuuteen):
Alho, Olli (Siuntio); Anttila, Teemu (Jaala); Halinen, Rami (Lahti); Halme, Olli (Espoo); Hankivuo, Petteri (Kellokoski); Heikkinen Juha (Räsälä); Holopainen, Matti (Lahti); Härkönen, Jarmo (Helsinki); Jarva, Anne (Helsinki); Karevaara, Samuli (Kutajärvi); Kattainen, Jari (Lahti); Kemppainen, Mika (Oulu); Kontturi, Kari (Helsinki); Koskipalo, Jarkko (Hollola); Meronen, Pekka (Nurmijärvi); Nissinen, Seija (Lahti); Palomäki, Johanna (Vantaa); Pirinen, Juhani (Lahti); Portaankorva, Petteri (Kouvola), Ruusunen, Juha (Lahti); Seppälä, Hannu (Mäntsälä); Stenlund Kari (Jämsä).

 

Lisätietoja:
kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta, p. 050 638 95
kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juha Rostedt, p. 040 510 9244
henkilöstöjohtaja Anne-Maj Salmi, p. 050 559 4065

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs