Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kaupunki vuokraa ulkomyyntipaikan ydinkeskustasta

Lahden kaupunki

Kaupunki vuokraa ulkomyyntipaikan ydinkeskustasta

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2015 klo 14:04
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden tekninen ja ympäristötoimiala vuokraa tarjousten perusteella ulkomyyntipaikan Lahden ydinkeskustasta. Aleksanterinkadun katualueella, tavaratalo Sokoksen sisäänkäynnin edustalla sijaitseva myyntipaikka vuokrataan kesäkaudeksi 2015 eli 20.4.-20.9. väliseksi ajaksi. Pohjavuokra kohteelle kesäkaudelta on 3 000 euroa.

Paikalle sijoitettavan rakennelman enimmäiskoko on 5x4 metriä. Sen ulkonäkö on hyväksytettävä ennen paikalle tuontia kaupunkikuvaryhmällä, lisäksi tilat ja laitteet tulee hyväksyttää terveysvalvontaviranomaisella. Vuokraaja huolehtii itse mahdollisista luvista sekä maksaa kaikki liittymis- asennus- ja käyttökulut.

Tarjouslomakkeen voi pyytää sähköisesti heikki.nelimarkka@lahti.fi. Sitova tarjous tulee toimittaa suljetussa kirjekuoressa 6.3.2015 mennessä Lahden teknisen ja ympäristötoimialan palvelupisteeseen osoitteeseen Vesijärvenkatu 11 C, PL 126, 15141 Lahti. Kirjekuoreen tulee laittaa merkintä "ulkomyyntipaikka".

 

Lisätietoja:
ylläpitovalvoja Heikki Nelimarkka
050 398 5438
Tekninen ja ympäristötoimiala

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs