Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kaupunki järjestää keskustelutilaisuuden Ruusukorttelin kaavasta

Turun kaupungin ympäristötoimiala

Kaupunki järjestää keskustelutilaisuuden Ruusukorttelin kaavasta

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2015 klo 10:59
Julkaisija: Turun kaupungin ympäristötoimiala

Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta päätti kokouksessaan 13.10. Ruusukorttelin asemakaavamuutoksen lähtökohdaksi vaihtoehdon, joka mahdollistaa mm. 16-kerroksisen asuinrakennuksen rakentamisen alueelle.

Asemakaavamuutoksen tarkoituksena on mahdollistaa alueella Ruusukorttelin hyvinvointikeskuksen toiminnan lisäksi asuinrakentaminen sekä päiväkoti- tai pienryhmäkotitoiminta. Pysäköinti sijoitetaan kaavamuutosalueella pääosin maan alle. Ruusukorttelin hyvinvointikeskuksen tontti on otettu mukaan kaavaan lämpimien sisäyhteyksien mahdollistamiseksi.

Kaavamuutoksesta järjestetään kaikille avoin keskustelutilaisuus keskiviikkona 2.12. klo 18.00-20.00 Ruusukorttelin hyvinvointikeskuksen juhlasalissa (Puistokatu 11). Tilaisuudessa luonnosta ja tavoiteaikataulua esittelee kaavoitusarkkitehti Anna-Leena Jokitalo sekä liikenteellisiä vaikutuksia liikennesuunnitteluinsinööri Maija Norava. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnan varapuheenjohtaja Jorma Hellstén. Paikalla tilaisuudessa on myös TVT Asunnot Oy:n toimitusjohtaja Teppo Forss.

Lisätietoja:
Kaavoitusarkkitehti Anna-Leena Jokitalo, Turun kaupungin ympäristötoimiala, puh. 02 262 4253
Ruusukortteli kaavahaussa
Linkki kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnan pöytäkirjaan

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs