Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kaupunki hakee yrittäjää torin liiketilaan

Lahden kaupunki

Kaupunki hakee yrittäjää torin liiketilaan

Tiedote.
Julkaistu: 16.01.2015 klo 08:09
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunki hakee tarjousmenettelyllä yrittäjää kauppatorin liiketilaan. Liiketila sijoittuu torin koilliskulman porrasnousun yhteyteen ja on kooltaan noin 37 neliömetriä. Liiketilaan kuuluu katettu terassialue.

Tavoitteena on löytää toimija, joka elävöittää kauppatoria ja toimii yhteistyössä tori-isännän kanssa. Valittavan toimijan kanssa tehdään toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus. Uusi kauppatori avautuu huhtikuussa. Kaupunki toivoo, että toiminta liiketilassa käynnistyy samaan aikaan, mutta se ei ole edellytys.

Tarjousmenettelystä järjestetään esittelytilaisuus maanantaina 19.1.2015 klo 15.30 osoitteessa Vesijärvenkatu 11 C. Tarjousasiakirjat voi hakea teknisen ja ympäristötoimialan asiakaspalvelusta osoitteesta Vesijärvenkatu 11 C tai tilata sähköisesti mika.lastikka@lahti.fi

Kirjalliset tarjoukset tulee jättää 29.1.2015 klo 12.00 mennessä. Tekninen lautakunta valitsee vuokralaisen helmikuussa.

 

Lisätietoja:
Mika Lastikka
rakennuttajapäällikkö
050 63891        

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs