Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Kaupunginteatterin muuttokulkue lähtee liikkeelle 15.10. klo 17.30

Lappeenrannan kaupunki

Kaupunginteatterin muuttokulkue lähtee liikkeelle 15.10. klo 17.30

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2015 klo 09:26
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Tervetuloa mukaan iloiseen karnevaalikulkueeseen vanhalta teatteritalolta uuteen teatteriin!

Lappeenrannan kaupunginteatteri muuttaa uusiin tiloihin kauppakeskus IsoKristiinan laajennusosaan torstaina 15.10. Muuttoa juhlistetaan karnevalistisella kulkueella, johon teatteriväki toivottaa kaikki tervetulleiksi mukaan. Kulkue lähtee klo 17.30 vanhan teatteritalon aulasta (Valtakatu 56) ja päättyy uuden teatterin yleisölämpiöön (IsoKristiina 3. krs). 

Hassun hauskassa muuttokulkueessa on mukana koko teatterin henkilökunta ja aimo annos karnevaalihenkeä. Myös yleisö voi osallistua kulkueeseen ja pukeutua haluamallaan tavalla. Vanhan teatterin ala-aulassa on lainattavia asusteita ja tarpeistoa, joita pääsee valikoimaan ennen lähtöä. Rajana on vain mielikuvitus. Tapahtuma toteutuu säällä kuin säällä. 

Yleisön toivotaan ottavan karnevaalikulkueesta runsaasti kuvia. Juhlan kunniaksi teatteri palkitsee parhaan valokuvan vapaalipuilla uuteen kaupunginteatteriin. Kilpailukuvat tulee lähettää yhteystietoineen osoitteeseen teatteri@lappeenranta.fi. Kuvia julkaistaan teatterin ja kaupungin kotisivuilla ja facebookissa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Ennen uuden teatterin avajaisia kaupunginteatteri esiintyy Kehruuhuoneella (Kohtaamisia) ja Lappeenranta-salissa (Ennenkuulematonta!). Uudessa teatterissa nähdään heti alkuun 21.11. kantaesitys, kun rautaisella asenteella varustettu ja savo-karjalaa puhuva sarjakuvamummo dramatisoidaan pienelle näyttämölle. Uuden teatterin avajaisia ja suuren näyttämön ensi-iltaa juhlistetaan 15.−16.1.2016. 

Sekä Mummon että Kolmen pennin oopperan kaikki näytökset ovat myynnissä. Lippuja myy Lippupiste sekä asiakaspalvelukeskus Winkki kaupungintalolla. 

Lisätietoja:

Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs