Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Jyri & Jera Hännisen uusi kirja velasta ja suomalaisista

Into Kustannus

Jyri & Jera Hännisen uusi kirja velasta ja suomalaisista

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2015 klo 10:09
Julkaisija: Into Kustannus

Jera Hännisen ja Jyri Hännisen polttavan ajankohtainen uutuusteos Suomalainen velkakirja – Ihmisten elämä velkaantuvassa maassa sukeltaa yleistajuisesti velan syvimpään olemukseen ja kuvaa raadollisesti sitä, mitä velka ihmiselle tekee.

Suomalainen velkakirja on puhutteleva kertomus siitä, miten velkavetoinen yhteiskunta ajaa Suomessa satoja tuhansia ihmisiä sosiaaliseen helvettiin. Velka on valtava bisnes: perintäyhtiöt puristavat ylivelkaantuneista irti viimeisenkin pisaran ja toimintaa johdetaan kätevästi veroparatiiseista. Velka on kauppatavaraa, jota myydään rajojen yli ja jolla tienataan isoja summia, olipa kyse sitten ihmisistä tai valtioista.

Kirja on samalla kuvaus maailmasta, joka on jakautumassa köyhien ja rikkaiden todellisuuteen. Laman syypäät eli Wall Streetin finanssipelurit rentoutuvat Belizen rannoilla siemaillen Piña Coladaa, mutta samaan aikaan suomalainen McDonald’sin työntekijä pohtii pientä palkkaansa, Helsingin vuokratasoa ja kallista ruokaa.

Jera Hänninen (s. 1974) on helsinkiläinen kirjailija, joka on aiemmin kirjoittanut muun muassa romaanin Harakkapoika (2006). Jyri Hänninen (s. 1977) on helsinkiläinen toimittaja, jonka teos Veroparatiisit ja Suomi ilmestyi vuonna 2014. Hänniset ovat kirjoittaneet aikaisemmin yhdessä tietokirjat Kallis Köyhyys (2008), Tuhansien aatteiden maa. Ääriajattelua nyky-Suomessa (2010) ja Haluatko todella kirjailijaksi? Matkaopas kirjamaailmaan (2012).

Jera Hänninen & Jyri Hänninen: Suomalainen velkakirja – Ihmisten elämä velkaantuvassa maassa

Into-tieto, sidottu, 175 sivua, suositushinta 23 €, ISBN: 978-952-264-360-5

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Lisätiedot: sanna.lehtinen@intokustannus.fi / 050 378 2647

Painokelpoinen kansikuva ja kirjailijakuva.

 

Into julkaisee tieto- ja kaunokirjallisuutta sekä Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä.

intokustannus.fi | mondediplo.fi | into-ebooks.com | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs