Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Julkaisuvapaa 2.11. klo 9.00: Lahden mitali kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirralle

Lahden kaupunki

Julkaisuvapaa 2.11. klo 9.00: Lahden mitali kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirralle

Tiedote.
Julkaistu: 02.11.2015 klo 09:00
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunginhallitus on myöntänyt kultaisen Lahden mitalin kaupunginjohtaja, diplomi-insinööri Jyrki Myllyvirralle. Ensimmäiset Lahden mitalit jaettiin 1966, Jyrki Myllyvirralle myönnettiin mitali numero 58.

Jyrki Myllyvirta on toiminut Lahden kaupunginjohtajana vuodesta 2007 lähtien. Aiemmin Myllyvirta on työskennellyt muun muassa Mikkelin kaupunginjohtajana, tutkijana kauppa- ja teollisuusministeriössä, pääministeri Harri Holkerin talouspoliittisena erityisavustajana sekä teollisuuspoliittisena neuvonantajana Teollisuuden keskusliitossa.

Myllyvirta on ollut jäsenenä EU:n Alueiden komiteassa ja toiminut puheenjohtajana komitean kulttuuri-, koulutus- ja tutkimusvaliokunnassa vuosina 2006-2010. Hän on ollut myös jäsenenä EU:n kulttuurikaupunkien valintalautakunnassa vuosina 2008-2010. Myllyvirta on perehtynyt ympäristöasioihin ja hän on istunut mm. kansainvälisen ympäristöjärjestö ICLEI:n hallituksessa vuosina 2009-2011 ja toimii edelleen järjestön neuvonantajana.

Kaupunginjohtaja Myllyvirta nauttii suurta arvostusta kuntakentällä niin paikallis- kuin valtakunnan tasolla. Taloudellisesti epävarmoista ajoista huolimatta Lahden kaupunkikonsernin talous on pidetty tasapainossa ja kaupunki on pysynyt kasvu-uralla. Myllyvirta on lisäksi ollut merkittävässä roolissa alueen kuntaliitosten valmistelussa ja jatkaa 1.1.2016 perustettavan uuden Lahden kaupunginjohtajana.

Mitalitoimikunta katsoo, että kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta on toiminnallaan antanut mittavan panoksen Lahden kaupungin hyvinvoinnin ja elinvoiman edistämiseen sekä tunnetuksi tekemiseen.

 

Lisätietoja:

Mika Kari
mitalitoimikunnan puheenjohtaja
050 398 5601

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs