Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Julistekampanja esittelee kansainvälisen Lahden

Lahden kaupunki

Julistekampanja esittelee kansainvälisen Lahden

Tiedote.
Julkaistu: 26.10.2015 klo 10:05
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin julistekampanja muistuttaa kansainvälisyydestä Lahdessa. Julisteissa esittäytyy 15 eri maista kotoisin olevaa lahtelaista. Julisteet näkyvät keskustan mainostauluissa sekä Lahden kaupungin sosiaalisen median kanavissa.

Kampanjan kuvat on ottanut Berliinissä asuva lahtelaislähtöinen valokuvaaja Markus Henttonen, ja julisteet on suunnitellut lahtelainen graafinen suunnittelija Jalo Toivio.

Kuluvan vuoden kesäkuun lopussa Lahdessa asui noin 4 100 ulkomaan kansalaista. Ulkomaan kansalaisten suurimmat ryhmät ovat venäläiset, virolaiset ja irakilaiset. Lisäksi Lahdessa on suuri joukko ulkomaalaistaustaisia, jotka ovat jo saaneet Suomen kansalaisuuden. Vuonna 2014 yli
6 000 lahtelaisen äidinkieli oli jokin muu kuin suomi, ruotsi tai saame. Esimerkiksi arabiankielisiä oli noin 350 ja kurdia puhuvia lähes 500. Lahden kaupunki on vastaanottanut pakolaisia vuodesta 1990.

Liitteenä esimerkit kampanjan kuvista ja julisteista. Valokuvissa esiintyvät Paula ja Meneses sekä Tayná.

#minäkinolenlahtelainen

 

Lisätietoja:
Heini Moisio
viestintäpäällikkö
050 383 6504

 

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs