Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Juha Rostedt yhdistymishallituksen puheenjohtajaksi

Lahden kaupunki

Juha Rostedt yhdistymishallituksen puheenjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 10.02.2015 klo 18:02
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden ja Nastolan yhdistymishallituksen ensimmäisen kokouksen avasi hallituksen ikäpresidentti Antti Holopainen. Järjestäytyessään yhdistymishallitus valitsi puheenjohtajakseen Juha Rostedtin (Kok.) sekä ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Jarkko Nissisen (SDP) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Rami Lehdon (PS). Yhdistymishallituksen esittelijänä toimii kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta. Yhdistymishallitus kokoontuu ensimmäiseen seminaarinsa 18.–19.2.2015.

Lahden ja Nastolan yhdistymishallituksen jäsenet ovat iältään 31 vuodesta 67 vuoteen, heillä on yhteensä 23 lasta ja useita lapsenlapsiakin. Aktiivisten jäsenten harrastukset vaihtelevat Kortteliliigan joukkuepeleistä MONOn vapaaehtoistoiminnan kautta kirjallisuuteen ja yrityskummitoimintaan.

Yhdistymishallitus ryhtyy toteuttamaan Lahden ja Nastolan yhdistymissopimusta ja valmistelee mm. uuden Lahden strategian, henkilöstösuunnitelman ja talousarvion. Yhdistymishallitus jatkaa uuden Lahden kaupunginhallituksena vuoden 2016 alusta.

Yhdistymishallituksessa toimii kahdeksan jäsentä Lahdesta ja viisi Nastolasta. Lahdesta hallituksessa istuvat Juha Rostedt, pj. (Kok.), Milla Bruneau (Kok.), Jari Salonen (Kok.), Jarkko Nissinen, I varapj. (SDP), Sirkku Hildén (SDP), Rami Lehto, II varapj. (PS), Antti Holopainen (Vas.) ja Leena Mantere (KD). Nastolasta yhdistymishallitukseen valittiin Reijo Savurinne (SDP), Jetta Laakso (SDP), Reijo Oksanen (Kok.), Sirpa Hassinen (PS) ja Jenna Koskelo (Kesk.). Yhdistymishallituksen paikkajaossa on otettu huomioon kuntien puoluepoliittiset voimasuhteet ja tasa-arvolain säännökset.

Lisätietoja:
Yhdistymishallituksen puheenjohtaja Juha Rostedt, 040 510 9244

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs