Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Joulunaika Lappeenrannan kaupunginteatterissa

Lappeenrannan kaupunki

Joulunaika Lappeenrannan kaupunginteatterissa

Tiedote.
Julkaistu: 12.12.2014 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

(Tiedotteen lopussa linkki kuvaan.)

Nostalgisen Jukola-salin viimeinen uudenvuoden aatto! 

Fanny ja Alexander 

Lappeenrannan kaupunginteatterissa esitetään uudenvuoden aattona 31.12. klo 19 Ingmar Bergmanin jouluinen klassikko Fanny ja Alexander. Ovet teatterin ravintolaan (2.krs) aukeavat klo 18. Lavastukseltaan lumoavan kaunis ja tunnelmaltaan koskettava sekä elokuvaa kunnioittava versio on hurmannut yleisönsä kerta toisensa jälkeen. Uudenvuoden näytös on samalla viimeinen; näytelmä ei jatku talvella. Upeaa palautetta saaneen näytelmän on ohjannut teatteriin kaupungin oma kasvatti Essi Räisänen. 

Lipunmyynnin aukiolo 

Teatterin lipunmyynti (Valtakatu 56) on jouluviikolla 52 avoinna tiistaina 23.12. klo 11−15. Muina jouluviikon päivinä lipunmyynti on suljettu. Viikolla 1 lipunmyynti on avoinna 30.−31.12. ja 2.−3.1. klo 11−15 sekä 3 tuntia ennen aaton esitystä. 

Ilahduta jouluna ja anna lahjaksi teatterielämys!
Lappeenrannan kaupunginteatterissa myydään myös lahjakortteja. Lahjakortin voi ostaa haluamalleen summalle ja lahjan saajalle jää vapaus valita esitys ja istumapaikka. Teatterin lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. 

Ennakko-ostajan tarjous näytelmään Mannerheim ja kettujen sota 

Uusi elämyksellinen teatterivuosi 2015 on jo ovella ja tammikuussa tulee ensi-iltaan kaksi uutta näytelmää. Toinen niistä on musiikillinen revyy ja vuoden 2015 suurtuotanto Mannerheim ja kettujen sota, johon teatteri tarjoaa perinteisen loppukauden ennakko-edun. Ennakko-ostajat saavat peruslipun 30 eurolla (alennusta 5 euroa). Tarjous on voimassa teatterin lipunmyynnissä vuoden 2014 loppuun asti, ei koske ensi-iltaa. 

Lisätietoja:

Kaupunginteatterin talouspäällikkö Maarit Welin, puh. 040 3539 535
maarit.welin@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs