Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Joulumarkkinoiden aikana kiinnitettävä huomiota pysäköintiin

Turun kiinteistöliikelaitos

Joulumarkkinoiden aikana kiinnitettävä huomiota pysäköintiin

Tiedote.
Julkaistu: 01.12.2015 klo 12:34
Julkaisija: Turun kiinteistöliikelaitos

Vanhan Suurtorin joulumarkkinat keräävät paljon yleisöä, minkä vuoksi pysäköintiin on kiinnitettävä erityisesti huomiota, jotta vältytään sakoilta ja ylimääräisiltä ruuhkilta.

Joulumarkkinoille saavuttaessa on mahdollista pysäköidä Tuomiokirkon ympäristöön. Kirkon ympäristö on pihakatualuetta, jolloin tulee muistaa, että pysäköinti on sallittua vain merkityille paikoille. Sallitut pysäköintipaikat alueella on merkitty liikennemerkein. Pihakatualueella tulee myös kiinnittää erityistä huomiota jalankulkijoihin, joita muiden alueella liikkujien on väistettävä.

Tuomiokirkon ympäristössä on maksullisia pysäköintipaikkoja Tuomiokirkonkadulla, Rothoviuksenkadulla ja Akatemiankadulla. Paikkoja on kuitenkin hyvin rajallinen määrä varsinkin sunnuntaisin, jolloin alueen asukkaat hyödyntävät ilmaisen pysäköintimahdollisuuden. Tämän vuoksi onkin erittäin suositeltavaa suosia julkisia kulkuvälineitä. Vanhalle Suurtorille on helppo saapua paikallisliikenteen busseilla, sillä suuri osa Föli-linjoista kulkee Tuomiokirkkotorin pysäkkien kautta. Lisäksi valtaosa linjoista pysähtyy Kauppatorilla, josta on lyhyt kävelymatka markkinoille Kirjastosiltaa pitkin.

Tuomiokirkon ympäristössä valvotaan pysäköintiä, eivätkä markkinat ole hyväksyttävä peruste pysäköidä virheellisesti. Liitteenä olevassa kartassa on merkitty pysäköintialueet ja maksuautomaattien sijainnit sekä pihakatualue.

Lisätietoja:
Esa Mettälä, valvontapäällikkö
Turun Kiinteistöliikelaitos
puh. 02 262 4520
esa.mettala@turku.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs