Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Jouluisia hetkiä Sammontorilla tulevalla viikolla

Lappeenrannan kaupunki

Jouluisia hetkiä Sammontorilla tulevalla viikolla

Tiedote.
Julkaistu: 12.12.2014 klo 07:53
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

- Lappeenrannan länsialueella eli Sammontorin asukastilassa vietetään jouluisia hetkiä tulevalla viikolla, kertoo Sammontorin asukastoiminnan ohjaaja Anne-Liisa Lindgren den Oude, Etelä-Karjalan työ- ja asukastupayhdistys EKTA:sta.

Maanantaina 15. päivä klo 12 – 14 Lappeenrannan kaupungin Länsialue omaksi -hanke tarjoaa asukkaille jouluglögit joulutortun kera. Paikalla on myös asukasyhteyshenkilö Pia Haakana kertomassa läntisen asuinalueen asuinviihtyvyyttä kohentavasta hankkeesta.

Torstaina 18. päivä klo 17:30 – 18:30 asukkaiden toiveesta järjestetään yhteislauluilta. Paikalla on trubaduuri Lauri Melanen laulamassa ja laulattamassa asukkaita joululaulujen merkeissä. – Näin päästään hienosti yhdessä jouluiseen tunnelmaan, kannustaa Anne-Liisa Lindgren den Oude asukkaita mukaan kuuntelemaan ja laulamaan yhdessä.

- Näiden jouluisten tapahtumien lisäksi keskiviikkona 17. päivä julkistetaan Sammontorin asukastilassa, että kuka onkaan Lappeenrannan Vuoden 2014 Asukastoimija, hehkuttaa kaupungin asukasyhteyshenkilö. Paikalla tunnustusta jakamassa on kaupunginjohtaja Kimmo Jarva sekä kaupungin kehitysjohtaja Markku Heinonen.

- Tervetuloa viihtymään ja osallistumaan yhdessä, innostavat Anne-Liisa ja Pia asukkaita saapumaan paikalle ja nauttimaan yhteisöllisyydestä ja ennen kaikkea jouluisesta tunnelmasta.

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs