Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Itkosten unelma tuli todeksi Lahden jäähallilla

Lahden kaupunki

Itkosten unelma tuli todeksi Lahden jäähallilla

Tiedote.
Julkaistu: 30.12.2015 klo 09:00
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunki ja Lahden Pelicans toteuttivat yhteisvoimin seitsemänhenkisen lahtelaisperheen unelman. Itkoset saivat nauttia jääkiekkopelin hurmasta yhdessä perheen kesken Isku Areenan aitiossa, kun Pelicans kohtasi Vaasan Sportin.

Itkosten unelma oli viimeinen kaupungin 110-vuotisjuhlavuoden kunniaksi toteuttavista unelmista. Perheen isä on pelannut jääkiekkoa ja voittanut A-nuorten Suomen mestaruudenkin ja äiti on ollut peleissä toimitsijana. Perheen kasvaessa ja lasten sairauksien myötä yhteinen harrastus on jäänyt vähälle huomiolle, mutta perheen lapsetkin ovat ”lätkähulluja”.

Perheen unelman mukaan ”nyt emme ole päässeet peleihin, mutta radiosta ollaan kuunneltu ja perheemme 2.v tykkää katsella aina jos telkasta on päässyt näkemään. Olisi upeaa jos perheemme pääsisi seuraamaan paikan päälle Pelicansin ottelua aitiosta.”

Lahden kaupunki on syksystä lähtien toteuttanut kaupunkilaisten unelmia. 110-vuotisjuhlavuoden kunniaksi unelmia toteutettiin vuoden loppuun mennessä yhteensä 1+10. Toteutuneet unelmat ovat olleet pieniä ja suuria, mutta monipuolisia. Kaupunki on loppuvuoden aikana muun muassa virittänyt palvelutalon pianon, vienyt koululaisia teatteriin ja kaupunginjohtajan vammaispalveluiden kohtaamispaikkaan.

Liitteenä vapaasti käytettävä kuva ottelusta. Kuvaaja Lassi Häkkinen.

Lisätiedot

verkkotiedottaja Juha-Pekka Huotari, 044 416 3972

 

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva noin 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs