Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Ilmianna Vuoden turkulainen 2015 -ehdokas!

Turun kaupunki

Ilmianna Vuoden turkulainen 2015 -ehdokas!

Tiedote.
Julkaistu: 21.10.2015 klo 09:12
Julkaisija: Turun kaupunki

Vuoden turkulainen -kilpailu viettää juhlavuottaan, sillä ensimmäinen merkittävä kaupunkilainen palkittiin jo 30 vuotta sitten. Juhlan kunniaksi jokaisella on mahdollisuus ehdottaa turkulaista, joka ansaitsee päästä ehdokaslistalle arvostettuun kilpailuun.

Ansioitunut turkulainen on valittu ja palkittu Vuoden turkulainen –äänestyksessä ensimmäisen kerran jo vuonna 1985 Kaupunkilehti Turkulaisen kuponkiäänestyksellä. Sittemmin unholaan painuneen kilpailun nostivat uuteen nousuun yhdeksän vuotta sitten yhteisvoimin Radio Sata ja Turkulainen. Nykyään ansioituneita kaupunkilaisia ovat palkitsemassa myös Turun kaupunki ja Yle Turku.

Kuka sinun mielestäsi on Vuoden turkulainen –palkinnon arvoinen ja miksi? Kuka on tehnyt vuoden 2015 aikana Turkua ja turkulaisuutta esille positiivisella tavalla? Kerro ehdokkaasi perusteluineen marraskuun loppuun mennessä sähköpostilla turkulainen@media.fi, turku@radiocity.fi, turku@yle.fi tai viestinta@turku.fi. Kilpailun raati seuloo ehdotuksista 10 ehdokasta varsinaiseen kilpailuun.

Viime vuosien Vuoden turkulainen –voittajia ovat: Erik Mansikka, Pekka Hyysalo, Juhani "Tami" Tamminen, Michael Monroe, Leskirouva Pallivahasta, Marja Tyrni (Aku Hirviniemi), Jethro Rostedt, Heidi Leyser ja Sirkka-Liisa Kivelä.

Lisätiedot:

Teija Uitto, vt. päätoimittaja, Turkulainen 207703744 teija.uitto@media.fi
Marianne Holmström, aluetuottaja, Radio City 020 474 4114 marianne.holmstrom@radiocity.fi
Antti Korhonen, aluepäällikkö, Yle (02) 271 7801 antti.korhonen@yle.fi
Saara Malila, viestintäjohtaja, Turun kaupunki, 044 907 5710 saara.malila@turku.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs