Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » ICC-PROFIILIEN HAKU ON NYT HELPPOA!

Antalis Oy

ICC-PROFIILIEN HAKU ON NYT HELPPOA!

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2015 klo 13:34
Julkaisija: Antalis Oy

Antalis on luonut suurkuvatulostuksen asiakkaille uuden palvelun, jolla asiakkaat varmistavat ensiluokkaisen lopputuloksen suurkuvatulosteilleen. Uusi ICC Profile Centre on Antaliksen nettisivuille linkitetty palvelu, josta löytyy jo yli 1000 ICC-profiilia. Palvelua täydennetään jatkuvasti ja pian sinne saadaan ICC-profiilit myös tapeteille ja helposti asennettaville Coala-tuotteille.

ICC-profiilien haku on helppoa, sillä valmiista pudotusvalikoista valitaan vain tulostin, väri, käytettävä materiaali ja RIP-tulostusohjelma. Näiden tietojen perusteella syntyy zip-tiedosto, jonka sisältö siirretään omaan RIP-tulostusohjelmaan.

”Suurkuvatulostuksen markkinat kasvavat jatkuvasti ja Antalis laajentaa tarjontaansa tällä segmentillä. Meillä on dynaaminen Coala-brändi monipuolisine valikoimineen, mutta laajan valikoiman lisäksi haluamme parantaa myös asiakkaidemme palvelua”, toteaa Antaliksen LFP-liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen. ”Uusi ICC Profile Centre on näppärä palvelu, jota käyttämällä asiakkaamme varmistavat tehokkaan ja laadukkaan työskentelyn oman asiakkaansa hyväksi. ICC-profiilin käyttö varmistaa, että jokainen tulostus on kalibroitu juuri oikealle tasolle tuottamaan mahdollisimman korkealaatuista tulostusjälkeä – laitteesta ja materiaalista riippumatta”.

Liitetiedostot

Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään, joka on Euroopan johtava paperitukkuketju ja merkittävä pakkaustarvikkeiden ja suurkuvatulostusmateriaalien jakelija. Antalis toimii 44 eri maassa 5500 työntekijän voimin. Suomessa Antalis Oy:n toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Yrityksen palveluksessa on 67 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2014 oli 38 milj. euroa. Laajaan ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaamme kuuluvat päällystetyt ja päällystämättömät painopaperit, design- ja erikoispaperit, kartongit, tulostuspaperit, kirjekuoret, suurkuvatulostusmateriaalit ja -tulostimet sekä pakkaus-, hygienia- ja kattaustuotteet. Tutustu yritykseemme: www.antalis.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs