Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Huutoniemen uusi monitoimitila aukeaa

Vaasan kaupunki

Huutoniemen uusi monitoimitila aukeaa

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2016 klo 09:00
Julkaisija: Vaasan kaupunki

Entinen Huutoniemen kirjasto avaa jälleen ovensa keskiviikkona 17.8. Uudessa monitoimitilassa toimii nyt sekä nuorisotila että kirjasto.

Tila kulkee vielä toistaiseksi työnimellä "Hutskin kellari", sillä tila sijaitsee Huutoniemen koulun kellarikerroksessa. Lopullisesta nimestä järjestetään nimikilpailu 17.8. alkaen. Nimeä voi ehdottaa paikan päällä tai nettilomakkeella.

Hutskin kellari on 17.8. alkaen avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 14–21, tiistaisin klo 12–19 ja perjantaisin klo 12–21.

Vaasan kaupungin nuorisopalvelut järjestää tilassa kerhotoimintaa alakouluikäisille iltapäivisin sekä perinteistä nuorisotalotoimintaa yläkoululaisille iltaisin.

Lainattavana lasten ja nuorten kokoelma

Kirjaston puolesta tilassa on lainattavana kattava lasten ja nuorten kokoelma sekä mahdollisuus lukea lehtiä, palauttaa aineistoa ja noutaa varauksia. Lukemassa ja lainaamassa voi käydä aina tilan ollessa auki.

Kirjastonhoitaja on paikalla tiistaisin klo 12–19 ja perjantaisin klo 12–16. Muina aikoina kirjastopalvelut toimivat itsepalveluna, eli lainat ja palautukset tehdään automaateilla.

Jatkossa tavoitteena on saada saman katon alle myös yhdistyksiä ja muita toimijoita.

- Unelmana on matalan kynnyksen tila, jossa eri-ikäiset ja erilaiset ihmiset voivat kohdata. Tila voisi jatkossa olla vapaasti alueen asukkaiden ja yhdistysten käytössä”, kuvailee erikoiskirjastonhoitaja Leena Seppänen.

Lisätietoja antavat:

Kuvateksti: Huutoniemen kirjaston tiloissa toimii nyt sekä kirjasto että nuorisotila. Vastaava kirjastonhoitaja Leena Seppänen on paikalla tiistaisin klo 12–19 ja perjantaisin klo 12–16.

Kuva: Susanna Saari

Liitetiedostot

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

www.vaasa.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs