Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Hämeenkadulle avataan asukkaiden strategiapaja

Lahden kaupunki

Hämeenkadulle avataan asukkaiden strategiapaja

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2015 klo 08:55
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden alueella on käynnissä useita strategiavalmisteluja. Lahden kaupunki ja Päijät-Hämeen maakuntaliitto yhdistävät voimansa ja avaavat kaupungin strategian ja maakunnan elinkeinostrategian julkiselle keskustelulle. Strategiatyöhön haetaan nyt asukkailta ideoita ja toimenpide-ehdotuksia. Ideoinnille avataan kolmen viikon ajaksi työpaja.

Hämeenkadun ja Mariankadun kulmauksessa avataan 30.11. kaupungin ja maakuntaliiton yhteinen Porukkapaja. Työpajassa voi keskustella Lahden ja maakunnan kehittämisestä ja kertoa oman mielipiteensä ja ideansa tulevaisuuden Lahdesta. Porukkapajassa voi tutustua myös Lahden yleiskaavaan sekä joukkoliikenteen uuteen Waltti-korttiin.

Porukkapajassa kerätyistä ideoista kootaan konkreettisia toimenpiteitä, joilla Lahtea ja maakuntaa ohjataan eteenpäin. Työn alla olevat strategiat valmistuvat keväällä 2016 ja Lahden kaupungin strategia hyväksytään kaupunginvaltuustossa 11.4. Jos pajaan ei pääse paikan päälle, voi Lahden strategiatyöhön osallistua samana aikana myös Lahden ja Nastolan verkkosivuilla sekä Nastolan kirjastossa.

Porukkapaja (Hämeenkatu 13) on avoinna 30.11.-18.12. ma-to klo 11-18 ja pe klo 11-15.

Lisätiedot
strategiapäällikkö Sirkku Huisko, 050 3811 920 (Lahden kaupunki)
kehittämisjohtaja Riitta Nieminen, 040 5086 526 (Päijät-Hämeen liitto)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs