Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Goodmaniin uusi SOL Pesula

SOL Palvelut Oy

Goodmaniin uusi SOL Pesula

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2015 klo 12:00
Julkaisija: SOL Palvelut Oy

SOL Pesulapalvelut avaa uuden ja uudistuneen pesulansa Hämeenlinnan uuteen kauppakeskukseen. Pesulan palveluihin kuuluu kemiallinen pesu, erikoisvesipesut sekä luonnollisesti tekstiilien suojauskäsittelyt ja erikoismateriaalien, kuten nahan pesut. 

 

Pesulassa vaatteiden tahranpoisto, pesut, erikoiskäsittelyt ja viimeistelyt tehdään paikan päällä. Tämä mahdollistaa nopean palvelun, jopa kolmessa tunnissa. Pesulaan voi tuoda pestäväksi myös kaikki kodintekstiilit: Matot, verhot, pöytäliinat ja sänkytekstiilit. Loistavan sijaintinsa ansiosta pesulaan on helppoa aamulla tuoda vaatteet pesuun töihin mennessä ja noutaa puhtaat vaatteet kotimatkalla. 

 

Palvelevia SOL Pesuloita on Suomessa 64 palvellen yksityisiä, yrityksiä ja yhteisöjä. Kemiallisen pesun lisäksi SOL Pesulapalveluiden palveluihin kuuluvat erikoisvesipesut, mattojen ja verhojen pesut, nahkapesut, liinavaate- ja kodintekstiilien pesut sekä korjauspalvelut. SOL Pesulapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL Yhtiöitä, joka tuottaa monipuolisia siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta.

 

Lisätietoja:

SOL Pesulapalvelut Oy, Elinan Jalonen, johtaja, puh +358 400 423513

elina.jalonen@sol.fi, www.sol.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs